HÄIRIÖTIEDOTTEET

HÄIRIÖTIEDOTTEET

IPTV (PHPOY Viihde) - Huoltokatkos 2.-3.12. klo 24:00-12:00

Viikonlopun aikana tehdään suunniteltuja huoltotoimia, mistä aiheuttuu katkoksia IPTV (PHPOY Viihde) -palvelun toimintaan.

AIKA
§ Alkaa: Sunnuntaina 2.12 klo. 24.00
§ Päättyy: Maanantaina 3.12 klo. 12.00

VAIKUTUS
Huoltokatkon vaikutus jakautuu kahteen osaan. Huoltotoimien alkuvaiheissa kaikki palvelut ajetaan alas. Huoltotoimien edetessä palvelut otetaan uudestaan käyttöön, mutta niissä saattaa esiintyä ongelmia aina ilmoitettuun päättymisaikaan asti. Totaalisen katkoksen odotetaan kestävän noin 6h.

Huoltokatko vaikuttaa vain IPTV (PHPOY Viihde) -palveluun. Kaapeli-TV palvelut toimivat normaalisti.

PHPOY

PHPOINT-sähköpostipalvelun vika on saatu korjattua

PHPOINT-sähköpostipalvelun kirjautumisessa ja postin kulussa oli ongelmia eilen 21.11.2012. Vika on saatu korjattua eilen klo 15:58. Pahoittelemme viasta aiheutunutta haittaa.

PHPOY

PHPOINT-sähköpostipalvelussa ongelmia kirjautumisessa

Kuluttaja-asiakkaiden PHPOINT-sähköpostipalvelun webmail-toiminnossa on tällä hetkellä kirjautumiseen ja postiin kulkuun liittyviä ongelmia. Vika alkoi 21.11. n. klo 09:00 ja aiheuttaa ongelmia noin puolelle palvelun käyttäjistä. Korjaustoiminnot ovat käynnissä ja arvioitu korjausaika on n. 1-2 tuntia. Pahoittelemme häiriöstä aiheutuvaa haittaa.

PHPOY

Zimbra-sähköpostijärjestelmä ei hyväksy ääkkösiä salasanaan

Zimbra-sähköpostijärjestelmään 17.10.2012 klo 00.00 – 5.00 tehtävän päivityksen jälkeen ääkkösiä (å,ä,ö,Å,Ä,Ö) sisältävät salasanat estävät kotipoint.fi ja phpoint.fi –loppuiseen sähköpostipalveluun kirjautumisen.

Ääkkösiä sisältävä sahköpostin salasana kannattaa vaihtaa ennen päivitystä sellaiseksi, jossa ei jossa ei ole kirjaimia å,ä,ö,Å,Ä,Ö. Salasanan vaihto tapahtuu sähköpostin web-liittymässä https://webmail.kotipoint.fi kohdassa Asetukset/Vaihda salasana. Jos salasana ei sisällä ääkkösiä, salasanaa ei tarvitse vaihtaa.

Toimintavarmat ja laadukkaat palvelut vaativat säännöllistä päivitystä. Järjestelmäpäivitykset ylläpitävät asiakkaidemme sähköpostilaatikoiden tietoturvaa ja mahdollistavat järjestelmien palvelukehityksen.

Lisätietoja: POHJOIS-HÄMEEN PUHELIN OY Asiakaspalvelu 03 486 4300 tai asiakaspalvelu@phpoy.fi

Suoritamme huolto- ja päivitystoimepiteitä vastauspalvelualustaan

Suoritamme huolto- ja päivitystoimenpiteitä vastauspalvelualustaan seuraavalla aikataululla:

Maanantaina 24.10 klo 20 – 00.00
Keskiviikkona 26.10 klo 20 – 02.00

Työ aiheuttaa katkoksia vikailmoitusten vastaanottamiseen yllä mainittuna aikana.
Pahoittelemme huoltotyöstä aiheutuvaa häiriötä.

Ystävällisin terveisin

PHPOY

Alakategoriat