Koronaviruksen vaikutukset C Moren ja Viasatin kanavapaketteihin

Koronaviruksen vuoksi C Moren ja Viasatin urheilutarjontaan on tullut muutoksia.

Tämän johdosta teemme seuraavat muutokset:

C More Sport ja C More Total

C More Sport tai C More Total kanavapaketin tilanneille C More Total -paketti koko tarjonnalla sarjoja, urheilua, lasten kanavia ja leffoja hintaan 12,95 €/kk. Voimassa 1.3.2020 – 30.4.2020.

Viasat Urheilu, Jalkapallo, Jääkiekko, Golf ja Kulta

Viasatin urheilupaketteihin Viasat Urheilu, Jalkapallo, Jääkiekko ja Golf on lisätty katsottavaksi kaikki Viasat Kulta -kanavapaketin sisällöt (Viasatin elokuva, dokumentti ja lasten kanavat).

Viasatin kanavapakettien Kulta, Urheilu, Jalkapallo ja Jääkiekko hinta muuttuu 16.3.2020 eteenpäin hinnaksi 19,95 €/kk. Huhtikuussa tulevalla laskulla on siis puolikas kuu alkuperäisellä hinnalla ja puolikas kuu hinnalla 19,95 €/kk. Huhtikuussa, joka laskutetaan toukokuussa, hinta on 19,95 €/kk koko kuukaudelta. Muutos on voimassa toistaiseksi, tilanteen vaatiman ajan.

Pohjois-Hämeen Puhelin Oy:n varautuminen koronavirukseen

PHPOY on merkittävä alueellinen toimija tietoliikenteessä. Osallistumme omalta osaltamme THL:n ja muiden viranomaisten suositusten mukaisiin toimenpiteisiin ehkäistä koronaviruksen etenemistä. Huolehdimme henkilökuntamme ja asiakkaidemme terveydestä ja hyvinvoinnista. Ymmärrämme tietoliikenteen toimivuuden merkityksen poikkeusoloissa ja tehdyillä toimenpiteillä haluamme varmistaa palvelujemme ja liiketoimintamme jatkuvuuden.

 • Pidämme kaiken työmatkustuksen mahdollisimman vähäisenä ja suosittelemme käyttämään virtuaalikokouksia.
 • Suosittelemme omaa henkilökuntaamme tekemään mahdollisimman paljon etätöitä niissä tehtävissä, joissa se on mahdollista, kuitenkin varmistaen kriittiset liiketoimintatehtävät.
 • Asennus- ja ylläpitotehtävissä toimivilla henkilöillä on ohjeistuksena välttää mahdollisuuksien mukaan suoria asiakaskontakteja, varsinkin jos kyseessä on yli 70 vuotiaita henkilöitä. Asennusautoissa on käytössä käsien desinfiointiaineita.
 • Myymälät pidetään avoimena, jotta voimme tarjota apua asiakkaillemme tietoliikennelaitteiden ja yhteyksien käytössä. Suosittelemme ensisijaisena yhteydenottotapana puhelinta tai sähköpostia.
 • Vikapalvelunumeromme (03-4864100) toimii 24/7. Asiakaspalvelunumeromme (03-4864300) toimii arkisin klo 8-16. Sähköpostiosoitteemme ovat vika(at)phpoy.fi ja asiakaspalvelu(at)phpoy.fi.

Toivomme asiakkailtamme ymmärrystä nykyisessä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Palveluissamme häiriötä Ruovedellä Jäminkipohjassa ja Muroleessa -KORJATTU

Palveluissamme on häiriötä Ruovedellä Jäminkipohjassa ja Muroleessa. Vika korjattu.

Pahoittelemme asiasta aiheutunutta haittaa!

PHPOY Sohvaperuna

Oletko kaapeli-TV tai PHPOY TV -asiakkaamme?

Etsimme seuraavaan asiakaslehteemme SOHVAPERUNOITA!

Mikä on suosikkikanavasi ja mitä sieltä katsot?

Arvomme vastanneista 3 haastateltavaa, jotka saavat ilmaisen kuukauden valitsemaansa kanavapakettia ja kassillisen TV Mix -mättöjä!

Käy Facebook-sivuillamme kommentoimassa suosikkikanavasi ja saatat olla mukana! Vastausaikaa sunnuntaihin 15.3.2020.

Onko taloyhtiönne valmis tulevaisuuteen

Osallistu Talokuituinfoomme verkossa

Tiistaina 10.3. klo 18 järjestämme Talokuituinfon verkossa, aiheena nykyaikaiset yhteydet taloyhtiöön!


Kun puhutaan hyvästä taloyhtiöstä, se yleensä kertoo siitä, että taloyhtiössä hoidetaan asiat niin kuin pitääkin. Toiminta on suunnitelmallista, asumisen kulut ennakoitavissa ja kiinteistö on ajan tasalla. Hyvässä, nykyaikaisessa taloyhtiössä asunnot säilyttävät arvonsa. Nykyaikaiseen taloyhtiöön kuuluvat myös nykyaikaiset yhteydet.

Talokuituinfossa kerromme, miksi teidänkin taloyhtiön kannattaisi valita VALOKUITU!

Lopuksi vastaamme paikalla olijoiden kysymyksiin. Pääset esittämään kysymyksesi esityksen jälkeen tai esityksen aikana chat-ikkunan kautta.

Tilaisuus on ilmainen ja avoin kaikille, jotka asuvat taloyhtiössä, ovat hallituksen puheenjohtajia tai isännöitsijöitä.

Ilmoittaudu viimeistään 9.3.2020 klo 12.00 mennessä täällä: https://bit.ly/2VCjKON


Tervetuloa linjoille!

Kaapeli-tv ja PHPOY TV bonuskanavat maaliskuussa

Maaliskuun ajan bonuskanavana kaapeli-tv-palvelussa on Discovery Channel

Discovey Channel näkyy perustarkkuudella kanavapaikalla 100 ja teräväpiirtotarkkuudella 101.

Bonuskanava kaapeli-tv-palvelussa näkyy ilmaiseksi TV-kortti-asiakkaille.


PHPOY TV-palvelussa bonuskanavina maaliskuun ajan näkyy TOTO TV:n kanavat 1-6

Kanavapaikat PHPOY TV:ssä

221 TOTOTV 1

222 TOTOTV 2

223 TOTOTV 3

224 TOTOTV 4

225 TOTOTV 5

62 TOTOTV 6

 

Mukavia katseluhetkiä!

 

Kuva1

PHPOY ja ICT Elmo Oy uudistavat aluedataverkkoaan
- nostaa tietoliikennekapasiteetin uudelle tasolle

PHPOY ja Elmo lähtivät ensimmäisten joukossa Suomessa uudistamaan aluedataverkkoaan, joka tulee toimimaan aina 100G nopeudella ja sen monikerroilla. Uudistus nostaa tietoliikennekapasiteetin aivan uudelle tasolle ja tarkoittaa merkittävää lisävalmiutta sekä investointia tulevaisuuden tarpeisiin.

- Jo nyt tietoliikennemäärät tuplaantuvat vuosittain ja kapasiteettia tarvitaan niin kotitalouksiin kuin yrityksiinkin. Käyttötilanteita on yhä enemmän ja samanaikaisesti, esimerkiksi television katselu on siirtymässä enenevässä määrin nettiin ja suosiotaan kasvattava e-sport eli nettipelaaminen lisää laadukkaiden ja pieniviiveisten yhteyksien tarvetta. Yrityspuolella kaistan kasvua ajavat eteenpäin muun muassa IOT ja palveluiden siirtyminen pilvipalveluihin, yhtiöiden tietoverkkopäällikkö Mika Laitinen valottaa.

Uudistusta toteutetaan yhdessä Nokian kanssa, joka toimittaa kumppaninsa NetNordic Finlandin kautta yhtiöiden uudet aluedataverkon runko-, keräily- ja jakelureitittimet. NetNordic Finland on osa NetNordic-konsernia, joka on pohjoismaiden suurimpia tietoliikenteen integraattoreita.

- Päädyimme Nokian teknologiaan, koska he pystyivät tarjoamaan laadukkaan, toimintavarman ja suorituskykyisen kokonaisuuden, jossa verkkoratkaisut kattavat niin nykypäivän kuin tulevaisuuden tarpeet. Saamme Nokialta edistyksellisen runkoverkon kivijalan, jonka päälle on helppo rakentaa uusia verkkopalveluita, PHPOY:n tekninen johtaja Hannu Lipponen perustelee.

Aluedataverkon ydin- ja palvelukerros päivitettiin vuonna 2019. Nyt edessä on koko Pirkanmaan kattavan aluedataverkon keskusalueet, jonka uudistustyöt kestävät arviolta vuoden 2022 loppuun.

Ennakkotiedotukset uudistukseen liittyvistä huoltotöistä ja niiden aiheuttamista katkoksista tuodaan hyvissä ajoin yhtiöiden nettisivuille.


Lisätietoja:

Mika Laitinen, tietoverkkopäällikkö, mika.laitinen@phpoy.fi, puh. 044 339 9572
Hannu Lipponen, tekninen johtaja, hannu.lipponen@phpoy.fi, puh. 044 746 4251

 

Kaikille avoin kyläkuitu käyttöön -tilaisuus 4.3. klo 17.30 Väärinmajan Tapiolan kylätalolla

Kyläkuitu käyttöön

Valokuidun rakentaminen on alkanut Kopsamon ja Salokunnan alueella, vielä ehtii mukaan!

Nyt on Kopsamon ja Salokunnan alueella täsmälleen oikea hetki hypätä mukaan valokuituverkkoon, sillä valokuitua rakennetaan alueella vauhdilla.

Päätöstä liittymisestä ei kannata vitkutella: kun kaivuri on mennyt ohi, on liittyminen jo vaikeampaa.

Vielä ehtii, ota yhteyttä!

Antti Ylä-Rotiala
045 850 2800
roty60@hotmail.com

Tero-Pekka Pajunen
050 378 6690
tppajunen@gmail.com

Palveluista voi tiedustella PHPOY:n myynnistä:

Satu Heikkilä
044 746 4238
satu.heikkila@phpoy.fi

Lue lisää Kopsamon ja Salokunnan alueen valokuituhankkeesta Kopsamon kyläyhdistyksen sivuilta: http://kopsamo.com/valokuituhanke.html

 

Valokuitua Kompamoon

Kuvassa tehdään kaivuutöitä Kopsamossa Mäkikyläntiellä.

Rekrytoimme

Haluaisitko päästä työyhteisöön, jossa sinua odottaa innostuneet ja asiantuntevat kollegat?

Etsimme nyt tekijöitä tiimiimme Tampereelle!

Haemme PHPOY:n ja Elmon yhteiseen tietoverkkotiimiin Tampereelle tietoverkkoarkkitehtiä sekä tietoverkkoasiantuntijaa.

Kiinnostuitko?

Tarkemmat tiedot ja kuvaukset avoinna olevista tehtävistä löydät kunkin nimikkeen alta.

Tietoverkkoarkkitehti

Tietoverkkoasiantuntija

Olemme kasvava organisaatio, joka on rakennettu innostuksesta, hyvästä palvelusta ja tiimityöstä. Meidät erottaa muista ennen kaikkea asenne. Ja ihmiset, joiden kanssa on hyvä tehdä töitä. Meillä ei ole meitä ja muita, vaan yksi, yhteen hiileen puhaltava tiimi.

Työyhteisössämme on rento ja välitön meininki, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Meiltä löydät osaavat työtoverit, modernit työkalut sekä kehittyvän ja dynaamisen organisaation sekä kattavat henkilöstöedut.

Helmikuun bonuskanava kaapeli-tv-palvelussa

Helmikuun bonuskanavana kaapeli-tv-palvelussa on Viasat Explore HD. Kanava vaihtuu maanantaina 3.2.2020 ja on kanavapaikalla 491. Kuukausittain vaihtuva bonuskanava on TV-kortti-asiakkaillemme ilmainen.

Viasat avoin viikonloppu 31.1. 2

AVOIN VIIKONLOPPU PE 31.1.-SU 2.2.

Viasat Urheilu-kanava avataan avoimeen katseluun perjantaina 31.1. klo 17 alkaen

Luvassa on laaja kattaus live-urheilua, makasiiniohjelmia, sekä tietenkin Viasatin studiolähetyksiä. Valioliigafaneja hemmotellaan lauantaina kun Teemu Pukin Norwich City kohtaa vieraissa Newcastlen. Viikonlopun aikana on luvassa myös neljä muuta Valioliiga-ottelua sekä kattava studiolähetys lauantaina. NHL:stä nähdään sunnuntain studio-otteluna Carolina – Vancouver -peli. Carolina Hurricanesin huikean suomalaiskolmikon (Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen ja Erik Haula) otteita päästää seuraamaan parhaaseen katseluaikaan. Viikonloppu huipentuu sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pelattavaan Super Bowliin, jossa NFL:n herruudesta taistelevat tänä vuonna Kansas City Chiefs ja San Francisco 49ers.

Kanavapaikat:

Kaapeli-tv 460 ja 464 (HD)
PHPOY TV 98 ja 145 (HD)

VIIKONLOPUN KOKO LIVETARJONTA

Perjantai 31.1.

klo 21:20 Bundesliiga: Hertha Berlin - Schalke selostus: Mikko Innanen
klo 02:05 NHL: Pittsburgh Penguins - Philadelphia Flyers
klo 05:05 NHL: Anaheim Ducks - Tampa Bay Lightning

Lauantai 1.2.

klo 14:00 Valioliigastudio studiossa: Tuomas Tahvanainen, Pasi Rautiainen ja Mika Kottila
klo 14:25 Valioliiga: Leicester - Chelsea selostus: Ville Kuusinen
klo 16:55 Valioliiga: Newcastle - Norwich selostus: Ville Kuusinen
klo 19:25 Valioliiga: Manchester United - Wolverhampton selostus: Mikko Innanen
klo 02:05 NHL: Winnipeg Jets - St. Louis Blues
klo 05:05 NHL: Calgary Flames - Edmonton Oilers

Sunnuntai 2.2.

klo 15:50 Valioliiga: Burnley - Arsenal selostus: Tero Kainulainen
klo 18:20 Valioliiga: Tottenham - Manchester City selostus: Ville Kuusinen
klo 20:30 NHL-studio studiossa Iiro Harjula, Ville Nieminen ja Ossi Väänänen
klo 21:05 NHL: Carolina Hurricanes - Vancouver Canucks selostus: Antti Mäkinen
klo 00:00 NFL Super Bowl -studio studiossa: Tuomas Tahvanainen, Tomi Tiilikainen ja Mika Laurila
klo 01:00 NFL Super Bowl LIV: Kansas City Chiefs - San Francisco 49ers selostus: Mika Laurila

Kaapeli-tv:ssä France 3 HD -kanavalla häiriötä

Kaapeli-tv:ssä France 3 HD -kanavalla kanavapaikalla 372 häiriötä. Pahoittelemme häiriötä!

Windows 7:n tuki päättyi 14. tammikuuta

Windows 7:n tuki päättyi 14. tammikuuta 2020. Tietokoneet, joissa on Windows 7 käyttöjärjestelmä ovat entistä alttiimpia viruksille ja haittaohjelmille seuraavista syistä:

 • Tietoturvapäivityksiä ei ole
 • Ohjelmistopäivityksiä ei ole
 • Teknistä tukea ei ole

Suosittelemme päivittämään tietokoneen uuteen, jossa on Windows 10 käyttöjärjestelmä, sillä siinä on uusimmat suojausominaisuudet ja haittaohjemistojen torjunta.

HP 250 G7 6EC77EA 2020

Tietotekniikka-iltapäivä Virroilla Ainalassa 28.1. - ilmoittaudu mukaan

Järjestämme yhdessä Ainalan kanssa tietoliikenteen tietoturvaan paneutuvan seniori-iltapäivän tiistaina 28.1.2020 klo 14 Ainalan kahvila Lyytissä (Nallentie 4, Virrat)

Käsittelemme selväkielisesti muun muassa seuraavia asioita:

 • Tietoturva
 • Mobiililaitteiden suojaus
 • Yksityisyys
 • Muuttuva tunnistautuminen verkossa

Annamme tarvittaessa opastusta älylaitteiden käytöstä. Halutessasi voit ottaa oman laitteesi mukaan.

Paikan päällä kahvitarjoilu. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan pe 24.1. mennessä puhelimella 03 486 4300 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@phpoy.fi

Senioripäivä Mänttä

Tammikuun bonuskanava kaapeli-tv-palvelussa

Tammikuun bonuskanavana kaapeli-tv-palvelussa on Fight Sports HD. Kanava löytyy kanavapaikalta 211. Kuukausittain vaihtuva bonuskanava on TV-kortti-asiakkaillemme ilmainen.

Ilmoittaudu taloyhtiöiltaan

Kevätkokousten lähestyessä haluamme kutsua alueidemme taloyhtiöiden hallitukset mukaan taloyhtiöiltaamme. Tarjolla on kuitupitoista purtavaa ja samalla kerromme miten saatte toimivat ja varmat tietoliikenneyhteydet taloyhtiöönne.

21.1. Mänttä
22.1. Ruovesi
28.1. Virrat
30.1. Jämsänkoski

Varaa paikkasi nyt osoitteesta: https://bit.ly/2ZgWIwq tai asiakaspalvelustamme (klo 8-16) 03 486 4300.

Tulemme mielellämme myös yhtiökokoukseenne.

Lämpimästi Tervetuloa!

Myymälöiden ja asiakaspalvelun joulun aukioloajat

Myymälät

ma 23.12. klo 9-15
ti 24.12. suljettu
ke 25.12. suljettu
to 26.12. suljettu
pe 27.12. klo 9-17
ma 30.12. klo 9-17 
ti 31.12. klo 9-15
ke 1.1. suljettu 
to 2.1. klo 9-17
pe 3.1. klo 9-17 
ma 6.1. suljettu 

Asiakaspalvelu (03 486 4300)

ma 23.12. klo 8-16
ti 24.12. suljettu 
ke 25.12. suljettu 
to 26.12. suljettu
pe 27.12. klo 8-16
ma 30.12. klo 8-16
ti 31.12. klo 8-16
ke 1.1. suljettu 
to 2.1. klo 8-16
pe 3.1. klo 8-16 
ma 6.1. suljettu

Laurin tietokonepäivä Ruovedellä 18.12. klo 12-17

Mäntän seudun koulutuskeskuksessa opiskeleva Lauri on suorittamassa työssäoppimistaan Pohjois-Hämeen Puhelimella.
Työssäoppimisjakson aikana Laurin on tarkoitus suunnitella ja järjestää tapahtuma. Tapahtumaksi valikoitui tietokonepäivä.

Tietokonepäivä järjestetään Ruoveden myymälässä keskiviikkona 18.12. klo 12-17.

• Tiesitkö, että Windows 7:n tuki on päättymässä?
• Tietokonetarjouksia
• Uuden tietokoneen käyttöönotto 39€ (norm. 70€)
• F-Secure Total 3 -paketti -50% 6kk ajan
• F-Securen tietoturvan asennus laitteelle 10€
• Tietoiskuja tietokoneen käytöstä ja tietoturvan tärkeydestä
• Glögitarjoilu

phpoy lauri

Huoltotöitä Mantilon alueella ke 11.12.2019

Suoritamme huoltotöitä Mantilon alueella keskiviikkona 11.12.2019. Huoltotyö voi aiheuttaa keskeytyksen seuraaviin yhteyksiin

 • Savelan/Hikimäen GSM
 • Hauhuun ja Mantilon alueen kuitu- ja kaapeli-tv-palvelut

Pahoittelemme huoltotyöstä aiheutuvaa haittaa!

Kaapeli-tv:ssä bonuskanavana joulukuussa: Disney Channel

Kaapeli-tv:ssä bonuskanavana joulukuussa on Disney Channel. Bonuskanva on TV-korttiasiakkaille ilmainen.

Disney Channel näkyy kanavapaikalla 160.

Black Friday 29.11.2019

PHPOY black friday 142x205

Ilmoitamme tämän viikon aikana Facebook-sivuillamme muista tarjouksista: www.facebook.com/PohjoisHameenPuhelinOy

Huoltotöitä PHPOY TV -palvelussa 27.11. klo 9-10

Teemme huoltotöitä PHPOY TV -palvelussa keskiviikkona 27.11. klo 9-10. Huoltotyön aikana voi osa palvelun toiminnoista olla pois käytöstä.

Pahoittelemme huoltotöistä aiheutuvaa haittaa!

PHPOY yhteistyökumppanina Tää on ROHKEAA! Tää on LUOVAA! -tapahtumassa

tääonrohkeaa

Myymälöiden poikkeukselliset aukioloajat viikolla 47

Myymälämme ovat suljettuna tiistaina 19.11. inventaarion takia. Perjantaina 22.11. suljemme myymälät klo 12 koulutustilaisuuden takia.

Puhelinasiakaspalvelu palvelee molempina päivinä klo 8-16 numerosta 03 486 4300.

 

Radiokanavat kaapeliverkossamme   

Yle Puhe 88.3
Radio Aalto 89.3
Yle Yksi 90.7
Radio Musa 92.2
YleX 93.7
Nostalgia 98.0
Radio Suomi 99.9
Kiss 101.2
Yle Vega 102.1
City 103.3
Nova 104.7
Radio Rock 104.9
Radio Sun 105.2
Suomirock 105.8

Valokuitua Jämsänkoskelle Ylä-Oinaalan, Koulumäen ja Puistolan alueille - Infotilaisuus 17.11.

Kartoitamme alueen kiinnostusta valokuituun ja järjestämme yhteistyössä Elenian kanssa infotilaisuuden Jämsänkosken yhtenäiskoululla 17.11.2019 klo 11.

Tule kuulemaan ja pyydä naapurisikin mukaan mitä PHPOY:n valokuitu oikein mahdollistaa ja Elenian suunnitelmista sähköverkon uudistamisesta alueellasi.

Kiinnostuksesi valokuituun voit kertoa meille, merkitsemällä itsesi kuitukartalle.

Kysy lisää valokuidusta asiantuntijoiltamme

Satu Heikkilä 044 746 4238
Kristiina Pasi 044 746 4230
Jari Peltonen 044 746 4234 (taloyhtiömyynti)

 

Senioripäivä Mäntän toimipisteellä 3.12. klo 13 - Ilmoittaudu mukaan!

Järjestämme yhteistyössä Mäntän seudun koulutuskeskuksen datanomiopiskelijoiden ja OP Pohjois-Hämeen kanssa Senioripäivän Mäntän toimipisteellämme. Senioripäivässä käsittelemme ajankohtaisia asioita kuten mobiililaitteiden tietoturvaa ja yksityisyyden varjelemista. Osuuspankin edustaja kertoo pankin muuttuvista tunnistautumisista.

Tule paikan päälle kuuntelemaan tärkeää asiaa!
Tilaisuudessa kahvitarjoilu! 

Ilmoittautumiset Satu Heikkilälle puhelimella 044 746 4238 tai sähköpostilla satu.heikkila@phpoy.fi 
tai suoraan tämän linkin kautta: https://bit.ly/2NfJsUx

PHPOY oppilaitosyhteistyö
Mäntän seudun koulutuskeskuksen datanomiopiskelijat Tino ja Atte työskentelemässä projektin parissa.

 

Kaapeli-tv:n ohjelmaoppaassa on yleistä häiriötä -KORJATTU

Kaapeli-tv:n ohjelmaoppaassa on vielä yleistä häiriötä. Häiriö korjattu.

Pahoittelemme häiriötä!

Kaapeli-tv-palvelun uudistuksen myötä Pirkanmaan uutiset näkyvät Yle 1 HD -kanavalla

Pirkanmaan uutiset näkyvät kaapeli-tv-palvelussamme Yle 1 HD -kanavalla kanavapaikalla 21.

Marraskuun bonuskanavat kaapeli-tv:ssä

Marraskuun bonuskanavina kaapeli-tv:ssä on BBC Earth HD ja BBC Brit HD. Bonuskanava on ilmainen TV-kortti-asiakkaille.

Kanavapaikat:
BBC Earth HD 133
BBC Brit HD 336

Kaapeli-tv muutostyöt on suoritettu

Mikäli kanavat eivät näy automaattisesti, tulee sinun hakea ne uudelleen televisioon tai digiboksiin.

Voit tilata asentajamme tekemään homman puolestasi. Tarjoamme asentajan kotikäynnille hintaan 15 €.

TÄHÄN SUUNTAAN, HYVÄT ASIAKKAAT! 03 486 4300

PHPOY TV -palvelun S, M, ja L -paketteihin sisältyvä MTV -kanava poistuu 1.11. lähtien

PHPOY TV -palvelun S, M, ja L -paketteihin sisältyvä MTV -kanava (kanavapaikka 21) poistuu 1.11. lähtien.

Kaapeli-tv:n signaalin toimittaja vaihtuu tiistaina 29.10. klo 9.00

Teemme muutoksia kaapeli-tv-tarjontaamme ja vaihdamme signaalin toimittajaa tiistaina 29.10.2019 klo 9.00

Tämä vaikuttaa kaapeli-tv-verkossa näkyviin kanaviin.

Mikäli kanavat eivät muutoksen jälkeen näy automaattisesti, tulee sinun hakea ne uudelleen televisioon tai digiboksiin.
Voit tilata asentajamme tekemään homman puolestasi. Tarjoamme asentajan kotikäynnille hintaan 15 €.

TÄHÄN SUUNTAAN, HYVÄT ASIAKKAAT! 03 486 4300

Muutoksen jälkeen kaapeli-tv-verkossamme maksutta näkyvät kanavat:

1 YLE TV1

2 YLE TV 2

3 MTV 3

4 NELONEN

5 YLE TEEMA & FEM

6 SUB

7 TV5

8 LIV

9 JIM

10 KUTONEN

11 TLC

12 FOX

13 AVA

14 NELONEN HERO

15 ALFATV

16 FRII

17 AITO ISKELMÄ HARJU & PÖNTINEN

20 NATIONAL GEOGRAPHIC

21 YLE TV1 HD

22 YLE TV2 HD

23 MTV3 HD

24 NELONEN HD

25 YLE TEEMA & FEM HD

26 SUB HD

27 TV5 HD

28 LIV HD

29 JIM HD 

30 KUTONEN HD

33 AVA HD

36 FRII HD

65 TAIVAS TV7

Tutustu uudistuneeseen kanavatarjontaan tästä 

Kaikissa kysymyksissänne voitte olla yhteydessä asiakaspalveluumme, joka palvelee numerosta 03 486 4300 tai sähköpostitise asiakaspalvelu@phpoy.fi

MIX-kanavapaketin sisältö on valittava uudelleen 29.10. jälkeen

Uudistamme kaapeli-tv-palveluamme ja vaihdamme signaalintoimittajaa tiistaina 29.10.2019.

Muutoksen jälkeen kaikkien MIX-kanavapaketin tilaajien on valittava MIX-kanavapaketin sisältö uudelleen.

Huolehdithan uusien kanavien valinnasta omaan pakettiisi asiakaspalvelumme kautta tai oma.phpoy.fi -palvelussa.

Tiesithän, että kanavia voit vaihtaa vaikka kerran kuukaudessa!

Uudistuneeseen kanavavalikoimaan pääset tästä

KAAPELI-TV UUDISTUU LOKAKUUN LOPULLA - Mikäli kanavat eivät näy, tulee sinun hakea ne uudelleen

Teemme muutoksia kaapeli-tv-tarjontaamme ja vaihdamme signaalin toimittajaa tiistaina 29.10.2019 klo 9.00

Tämä vaikuttaa kaapeli-tv-verkossa näkyviin kanaviin.

Mikäli kanavat eivät muutoksen jälkeen näy automaattisesti, tulee sinun hakea ne uudelleen televisioon tai digiboksiin.
Voit tilata asentajamme tekemään homman puolestasi. Tarjoamme asentajan kotikäynnille hintaan 15 €.

TÄHÄN SUUNTAAN, HYVÄT ASIAKKAAT! 03 486 4300

Muutoksen jälkeen kaapeli-tv-verkossamme maksutta näkyvät kanavat:

1 YLE TV1

2 YLE TV 2

3 MTV 3

4 NELONEN

5 YLE TEEMA & FEM

6 SUB

7 TV5

8 LIV

9 JIM

10 KUTONEN

11 TLC

12 FOX

13 AVA

14 NELONEN HERO

15 ALFATV

16 FRII

17 AITO ISKELMÄ HARJU & PÖNTINEN

20 NATIONAL GEOGRAPHIC

21 YLE TV1 HD

22 YLE TV2 HD

23 MTV3 HD

24 NELONEN HD

25 YLE TEEMA & FEM HD

26 SUB HD

27 TV5 HD

28 LIV HD

29 JIM HD 

30 KUTONEN HD

33 AVA HD

36 FRII HD

65 TAIVAS TV7

Tutustu uudistuneeseen kanavatarjontaan tästä 

Kaikissa kysymyksissänne voitte olla yhteydessä asiakaspalveluumme, joka palvelee numerosta 03 486 4300 tai sähköpostitise asiakaspalvelu@phpoy.fi

 

 

 

Huoltotöitä PHPOY TV -palvelussamme ke 23.10. klo 9.00

Keskiviikkona 23.10.2019 klo 9.00 tehdään huoltotöitä PHPOY TV-palvelussamme. Arvioitu kesto on noin 1 tunti. Huoltotöiden aikana voi esiintyä häiriöitä palvelun käytössä. Päätelaite pyytää tekemään uudelleen käynnistyksen huoltotöiden jälkeen.

Pahoittelemme huoltotöistä aiheutuvaa haittaa!

Lokakuun Kuukauden kanava: Eurosport 2

Eurosport 2 on uuden sukupolven urheilukanava, joka tarjoaa huiman kattauksen eri urheilulajeja, 24 tuntia vuorokaudessa. Selostus on osittain suomeksi ja osittain englanniksi.

Sisäkausi kolkuttelee jo ovella, mutta vielä on kesälajeja jäljellä. Pyöräilyssä kelataan yksipäiväinen Pariisi—Tours-pyöräkilpailu ja BSB-moottoripyörät kohtaavat legendaarisella Doningtonin radalla. Lisätään päälle vielä Kansainvälinen uintiliiga sekä tennisturnaukset Linzissä ja Tukholmassa, on lokakuu penkkiurheilijan juhlaa.

Kuukauden kanava on TV-korttiasiakkaille ilmainen. Eurosport 2 näkyy normaalitarkkuudella kanavapaikalla 115 ja teräväpiirtona kanavapaikalla 205.

TotoTV näkyy maksutta kaapeliverkossamme ja PHPOY TV:ssä kahden viikon ajan

Hevosurheilun ykköskanava TotoTV näkyy kaapeli-tv ja PHPOY TV -asiakkaillemme maksutta kahden viikon ajan 30.9.-13.10. Myös ilman TV-korttia.

Kyseisellä ajanjaksolla kanavalla näkyy mm. tauolta palanneet Magic Monday -ravit, Vermon Kuuma keskiviikko 2.10., Tampereen Kriterium-ravit 5.10. sekä tänä vuonna Suomessa, maan pääradalla Vermo Areennalla järjestettävät Euroopan Mestaruusravit 11.-12.10.

TotoTV löytyy kaapeli-tv:ssä kanavapaikalta 398.

Syyskuun Kuukauden kanava: English Club TV HD

Kuukauden kanava on TV-korttiasiakkaillemme ilmainen

English Club TV HD on englannin kielestä kiinnostuneille suunnattu kanava. Kanava tarjoaa päivittäisen kielikylvyn ja opit kielioppia, kasvatat sanastoa ja parannat ääntämistä. Kanavalla ohjelmia monipuolisesti kaikenikäisille: uutisia, TV-sarjoja sekä elokuvia englanninkielisellä tekstityksellä. Kielen opiskelu voi olla näin hauskaa!

Kuukauden kanava vaihtuu maanantaina 2.9. ja näkyy teräväpiirtona kanavapaikalla 363.

Teräväpiirtokanavien katseluun tarvitset Cable Ready HD -digiboksin tai -television.

Siirrymme kuukausittaiseen laskutukseen 1.9.2019 alkaen

Jatkossa saat laskusi yhden kuukauden välein. Vähimmäislaskutusraja on 20 €/kk. Lähetämme laskun kuitenkin vähintään 6 kk välein, vaikka lasku jäisi alle vähimmäislaskutusrajan.

Muutos tapahtuu automaattisesti meidän toimestamme.

Huoltokatko kotipoint.fi / phpoint.fi -palveluissa 15.9.2019 klo 00.00

15.9.2019 klo 00.00 (eli keskiviikon ja torstain välisenä yönä) suoritetaan huoltotyö kuluttaja ISP palvelimelle.

Palvelimelle lisätään levytilaa.

Huoltotyö aiheuttaa noin tunnin käyttökatkon sähköposti- ja kotisivupalveluihin.

Saapuvat postit jäävät jonoon, ja ne jaellaan vastaanottajille huoltotyön jälkeen.

Elokuun Kuukauden kanava: Animal Planet

Animal Planet -kanavalla kohtaat eläimet niiden oikeassa elinympäristössä: viidakossa, aavikolla, savannilla, ilmassa tai vedessä. Koko perheen suosikkikanavalla tutustut myös lemmikkeihin ja eläintarhojen toimintaan. Kanava huomioi myös perheen pienimmät, sillä ohjelmissa ei korosteta luonnon omaa väkivaltaa. Animal Planet viihdyttää ympäri vuorokauden seitsemänä päivänä viikossa. Kaikki ohjelmat ovat tekstitetty suomeksi.

Kuukauden kanava on TV-korttiasiakkaille ilmainen.

Animal Planet näkyy kaapeli-TV:ssä normaalitarkkuudella kanavapaikalla 124 ja teräväpiirtona kanavapaikalla 219. Teräväpiirtokanavien katseluun tarvitset Cable Ready HD -digiboksin tai -television.

 

Heinäkuun Kuukauden kanava: Ginx eSports TV

Game on! Ginx Esports on pelkästään pelaamiseen ja peleihin keskittynyt kanava. Ginx Esports kattaa elektronisen kilpapelaamisen, tietokone-, konsoli- sekä mobiilipelit. Mukana peliarvosteluita, pelivinkkejä sekä klassikkopelien historiaa. Tervetuloa yhden maailman nopeimmin kasvavan urheilulajin pariin!

Kuukauden kanava on katselukorttiasiakkaille ilmainen. Ginx eSports TV näkyy kanavapaikalla 345.

Kaapeli-tv:ssä kanavamuutoksia 1.7.2019

Discovery Channel muuttuu Discovery Channel HD:ksi

Discovery Channel on jatkossa katsottavissa myös teräväpiirtolaadulla, kun Discovery Channel HD -kanava lisätään kaapeliverkon jakeluun 1.7.2019.

Discovery World ja Discovery HD Showcase -kanavat poistuvat jakelusta 30.6.2019. Kanavayhtiö Discovery lopettaa kanavien toiminnan Pohjoismaissa.

Discovery Channel HD -kanava sisältyy automaattisesti kaikkiin tilauksiin, joissa on kanavan normaalin tarkkuuden versio. Kanavan löydät kaapeliverkosta kanavanumerolta 218.

Kanavamuutokset eivät vaadi sinulta toimenpiteitä tai aiheuta muutoksia kanavapaketin tilaukseesi

 • Mikäli olet valinnut Discovery World -kanavan Mix-kanavapakettiisi, voit valita tilalle mieleisen kanavan laajasta kanavavalikoimasta

 • Discovery HD Showcase -kanavan tilaajilla tilaus jatkuu automaattisesti Discovery Channel HD -tilauksena

Travel Channel muuttuu HD-kanavaksi

Travel Channel muuttuu HD-kanavaksi 1.7.2019. Travel Channel HD korvaa nykyisen SD-kanavan kanavapaketeissa.

Haemme PHPOY:n ja Elmon yhteiseen tietoverkkotiimiin Tampereelle tietoverkkoarkkitehtiä ja -asiantuntijaa

Haluaisitko päästä työyhteisöön, jossa sinua odottaa innostuneet ja asiantuntevat kollegat?

Etsimme nyt tietoverkkoarkkitehtia ja -asiantuntijaa tiimiimme Tampereelle!
Haemme Pohjois-Hämeen Puhelimen ja Elmon yhteiseen tietoverkkotiimiin Tampereelle tietoverkkoarkkitehtia ja -asiantuntijaa. Tiimissä työskentelee lisäksesi joukko kokeneita tietoverkko- ja tietoliikenneasiantuntijoita.

Lisätietoja:

https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/9998429?searchPhrase=tietoverkkoasiantuntija&announced=0&leasing=0&english=false&sort=1

https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/9998430?searchPhrase=tietoverkkoasiantuntija&announced=0&leasing=0&english=false&sort=1

Ukkosiin varautuminen

 • Irrota pistokkeet seinästä
 • Hanki ylijännitesuoja, jos johdot on pidettävä kytkettyinä
 • Älä lataa kännykän akkua ukkosen aikana
 • Jos laajakaistayhteys menee poikki: tarkista johtojen kytkennät, sammuta modeemi ja käynnistä se uudelleen. Jos virtavalo ei pala, on laite vikaantunut ja täytyy vaihtaa uuteen.
 • Verkkopäätteiden laitetakuut eivät korvaa ukkosvikoja.
 • Vikailmoitukset: 03 486 4100 (24h) vika@phpoy.fi

PHPOY:n omissa puhelinnumeroissa saattaa esiintyä käyttökatkoja ti 4.6. klo 11-13.00

Järjestelmäpäivityksen takia PHPOY:n omissa puhelinnumeroissa saattaa esiintyä käyttökatkoja tiistaina 4.6.2019 klo  11-13.00. 

Pahoittelemme asiasta mahdollisesti koituvaa haittaa! 

Kesäkuun Kuukauden kanava: Viasat Nature HD

Viasat Nature HD on koko perheen luontokanava, joka tarjoaa korkeatasoisia eläin- ja luontodokumentteja läheltä ja kaukaa. Viasat Naturelta löydät melkein mitä tahansa, niin kauan kuin se liikkuu, ryömii, ui, lentää tai kasvaa. Kanava tarjoaa kiehtovia dokumentteja vuorokauden ympäri.

Huom. Kuukauden kanava vaihtuu maanantaina 3.6.2019.

Kuukauden kanava on katselukorttiasiakkaille ilmainen. Viasat Nature HD näkyy teräväpiirtona kanavapaikalla 495.

Kuukauden tärpit


Elämää tulivuoren rinnalla
Sunnuntaisin 3.6. alkaen klo 23
Millaista on elämä tulivuoren rinnalla? Ranskalaisessa dokumenttisarjassa kierretään ympäri maailmaa. Islannissa, Havaijilla, Tansaniassa, Japanissa, Guatemalassa ja Uudessa-Seelannissa asuvat ihmiset ja tutkijat kertovat näistä tulivoiman jättiläisistä.

Tulivuoret: Kaksinkertainen tuhovoima
Tiistaina 4.6. klo 23
Vuosi sitten kesäkuussa Havaijilla jysähti. Kilauean tulivuori runteli Havaijin saarta ja pakotti tuhannet ihmiset evakkoon. Tulivuoren purkaus syöksi laavaa 50 metrin korkeuteen, kiveä ja höyryä yli 10 km korkeuteen. TV-elokuvassa saaren asukkaiden kuvaama filmimateriaali, ensikäden kokemukset sekä asiantuntijoiden analyysit kertaavat vaarallisen tulivuoren tarinaa.

Luonnon ihmeelliset orvot
Maanantaisin 10.6. alkaen klo 20.10
Kasvaminen on rankkaa. Etenkin kun olet orvoksi jäänyt villieläimen pentu. Orvoksi jääneiden villieläinten pelastus- ja koulutustyö on kehittynyt viime vuosina. Villien vauvojen kasvattaminen vaatii kärsivällisyyttä, usein ympärivuorokautista hoivaa sekä monenlaisia taitoja.

Näin katsot Kuukauden kanavaa
Viasat Nature HD näkyy kaapeliverkossa sen omalla kanavapaikalla 495. Tarvitset kanavan katseluun Cable Ready HD -digiboksin tai -television.

Haluatko nähdä Viasat Nature HD -kanavan jatkossakin?
TV Mix 8 & 12: Valitse itse kanavasi
Miksaa oma kanavapakettisi. Valitse Viasat Nature HD -kanavan lisäksi seitsemän tai jopa yksitoista muuta vapaavalintaista kanavaa.

Kaapelin huoltotöitä Virroilla ke 22.5. klo 9-15.

Valokuitukaapelin huoltotöitä Virroilla välillä Virrat-Kotala. Huoltotyö saattaa aiheuttaa katkoksia kaikkiin valokuitupalveluihin.

Pahoittelemme huoltotöistä mahdollisesti aiheutuvaa harmia.

 

 

TIETOTURVAPÄIVÄT 9-10.5.2019

Haluamme palvella sinua entistäkin paremmin ja turvata kaikki laitteesi ja yhteytesi myös tulevaisuudessa. Turvapaketit korvataan F-Secure SAFE ja TOTAL -palveluilla.

Tule kuulemaan tietoturvapäiville mitä uusia ominaisuuksia tietoturvaan on tulossa.

F-Secure-palveluiden asennus tietoturvapäivien aikana 10 € (norm 25 €)

Tietokone- ja älypuhelintarjouksia.

 

Seuraa tietoturvapäivien tiedotusta Facebookistamme! 

 

Uusien F-secure SAFE- ja TOTAL -pakettien päivitysongelmia

Aikaisemmin kirjeitse toimittamassamme Android-asennusohjeessa on puutteellista tietoa. F-Secure selvittää päivitysongelmia ja lisäämme päivitysohjeita nettisivuillemme, kun asia on selventynyt. 

Pahoittelemme virheellistä tietoa.

Myymälät suljettu pe 3.5. koulutustilaisuuden ajaksi klo 9-13

 

Myymälät suljettu perjantaina 3.5. koulutustilaisuuden ajaksi klo 9-13.00. Puhelinasiakaspalvelumme palvelee teitä normaalisti koulutuksen ajan. 

 

 

Toukokuun Kuukauden kanava: Investigation Discovery

Discovery-kanavaperheen jännittävin kanava Investigation Discovery vie katsojat rikosten, rikostutkimusten sekä paranormaalien ilmiöiden maailmaan. Katsojat pääsevät seuraamaan, miten tutkijat selvittävät murhia ja rikoksia. Kanava lähettää ohjelmaa vuorokauden ympäri kaikkina viikonpäivinä suomeksi tekstitettynä.
Huom. Kuukauden kanava vaihtuu heti vapun jälkeen 2.5.2019.

Kuukauden kanava on katselukorttiasiakkaille ilmainen. Investigation Discovery näkyy normaalitarkkuudella kanavapaikalla 127.


Näin katsot Kuukauden kanavaa
Investigation Discovery näkyy kaapeliverkossa sen omalla kanavapaikalla 127.

Haluatko nähdä Investigation Discovery -kanavan jatkossakin?


TV Mix 4, 8 & 12: Valitse itse kanavasi
Miksaa oma kanavapakettisi. Valitse Investigation Discoveryn lisäksi kolme, seitsemän tai jopa yksitoista muuta vapaavalintaista kanavaa.

Huhtikuun poikkeukselliset aukioloajat

Kiirastorstai 18.4. klo 9-15, puhelinasiakaspalvelu klo 8-16
Pitkäperjantai 19.4. suljettu
Lauantai 20.4. suljettu
Sunnuntai 21.4. suljettu
Maanantai 22.4. suljettu

Vappuaatto 30.4. 9-15, puhelinasiakaspalvelu klo 8-16
Vappupäivä 1.5. suljettu

Muuten myymälät auki normaalisti ma-pe klo 9-17 (Mäntän ja Virtain myymälät suljettu ma-pe klo 12-13).

Puhelinasiakaspalvelu palvelee ma-pe klo 8-16 numerosta 03 486 4300 tai asiakaspalvelu@phpoy.fi

 

 

Nopealla ja varmalla kuituyhteydellä surffaat aina sujuvasti nauttien vauhdin hurmasta!

Tarjoamme nyt 250M laajakaistan 100M hinnalla (39,90€/kk)
ensimmäisen 12 kuukauden ajan. Sen jälkeen seuraavat 12 kuukautta hintaan 49,90€/kk! 24 kk sopimus

Ota yhteyttä ja kysy lisää vauhdikkaammasta yhteydestä:
puh. 03 486 4300, asiakaspalvelu@phpoy.fi

Kampanjan ehdot:
PHPOY Kuitulaajakaista 250/100M kampanjalla surffaat hintaan 39,90 €/kk 12 kk ajan, jonka jälkeen sopimus jatkuu 12 kk ajan hintaan 49,90 €/kk. Sopimuksen jälkeen palvelu jatkuu sen hetkisen hinnaston mukaisella hinnalla. 24 kk määräaikaisen sopimuk¬sen kokonaishinta yht. 1 077,60 €. Mikäli sopimus keskeytyy ennen sovittua määräaikaa, peritään annettujen kampanjaetujen arvo. Kampanja koskee omakotitaloasukkaita. Palvelulla on rajoitettu saatavuus. Operaattori pidättää oikeuden olla avaamatta palveluita mahdollisissa maksuhäiriötapauksissa.

KUITUA PAPPILANNIEMEEN!

PHPOY kartoittaa Pappilanniemen alueen asukkaiden kiinnostusta valokuituun. Alueen asukkailla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus hankkia kotiinsa moderni valokuituyhteys, joka varmistaa nopean ja toimintavarman nettiyhteyden.

 

Päivittäisten asioiden hoitoon tarvitaan nykyään entistä useammin toimintavarmaa tietoliikenneyhteyttä: ajanvaraukset, pankkiasiat, viranomaispalvelut, elokuvat, televisiot, etätyöt, verkko-ostokset ja tiedonhaku.

Kaikkeen tähän riittää yksi toimiva yhteys – valokuitu!

 

Ilmoittaudu mukaan KUITUA PAPPILANNIEMEEN! ti 9.4. klo 18. Pappilan Taverna – tilaisuuteen tästä.

 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä: Satu Heikkilä 03 486 4238 satu.heikkila@phpoy.fi

Huhtikuun kuukauden kanava: FUEL TV HD

Huhtikuun Kuukauden kanava on FUEL TV HD. Vauhdikas urheilullinen kanava, joka tuuttaa ilmoille skeittausta, surffausta, lumilautailua, BMX-pyöräilyä sekä muita lajeja, jotka pistävät verisuonissasi adrenaliinin liikkeelle.

Kuukauden kanava on katselukorttiasiakkaille ilmainen. FUEL TV HD näkyy teräväpiirtona kanavapaikalla 210.

Haluatko nähdä FUEL TV HD -kanavan jatkossakin?

TV Mix 4, 8 & 12: Valitse itse kanavasi

Miksaa oma kanavapakettisi. Valitse FUEL TV HD:n lisäksi kolme, seitsemän tai jopa yksitoista muuta vapaavalintaista kanavaa.

Active Sports: Pelkkää urheilua

Yhdeksän urheilukanavaa yhdessä. FUEL TV HD:n lisäksi Eurosport 1, Eurosport 2, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, FIGHT SPORTS HD, Ginx eSports TV, Motorvision TV HD sekä Nautical Channel HD.

Kuitua Jämsään!


PHPOY kartoittaa Jämsän Lopotin, Hiidenmäen ja Sairaalantien alueen kiinnostusta valokuituun.

Päivittäisten asioiden hoitoon tarvitaan nykyään entistä useammin toimintavarmaa tietoliikenneyhteyttä: ajanvaraukset, pankkiasiat, viranomaispalvelut, striimauspalvelut, elokuvat, televisiot, etätyöt, verkko-ostokset ja tiedonhaku.

Kaikkeen tähän riittää yksi toimiva yhteys – VALOKUITU!

 

Suunnitteilla olevat kuitualueet Jämsässä:

- Lopotti

- Hiidenmäki

- Sairaalantien alue

 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä: Satu Heikkilä 03 486 4238 satu.heikkila@phpoy.fi

Maaliskuun Kuukauden kanava: Nat Geo Wild HD

Eläimellistä menoa! Maaliskuun Kuukauden kanava on Nat Geo Wild HD. Kohtaa kesyttämätön luonto omassa olohuoneessasi. National Geographic Wild tuo ruutuusi upeita elämyksiä villistä luonnosta ja ainutlaatuisia kohtaamisia sen asukkaiden kanssa. Kanava tarjoaa upeita luontoelämyksiä ilman mainoskatkoja ympäri vuorokauden ja luonnollisesti teräväpiirtona.

Kuukauden kanava on katselukorttiasiakkaille ilmainen. Nat Geo Wild HD näkyy teräväpiirtona kanavapaikalla 226.

PHPOY:n nopeiden kuitulaajakaistojen hinnat alenevat

 

PHPOY nopeiden kuitulaajakaistojen hinnat alenevat 1.3.2019. Uudet kuukausihinnat ovat:

  Uusi hinta Entinen hinta
PHPOY Kuitulaajakaista 250/100M  49,90 €/kk  59,90 €/kk   
PHPOY Kuitulaajakaista 500/100M   
59,90 €/kk  79,90 €/kk   
PHPOY Kuitulaajakaista 1000/100M   
79,90 €/kk  99,90 €/kk       

Mukavia hetkiä kuitulaajakaistan parissa! 

 

 

 

PHPOY TV:n muutostyö valmis

Muutostyöt on tehty ja PHPOY TV on toiminnassa. Saadaksesi PHPOY TV -palvelun käyttöösi sinun tulee käynnistää iptv-boksisi uudelleen irrottamalla sen virtajohto hetkeksi. Mikäli iptv-boksisi ei lähtenyt toimimaan, olethan yhteydessä vikapalveluumme p. 03 486 4100 / vika@phpoy.fi

Lue lisää PHPOY TV:stä ja kanavapaketeista tästä. 

Mikäli et muista käyttäjätunnustasi palveluun, voit kysyä sen asiakaspalvelustamme: 03 486 4300 / asiakaspalvelu@phpoy.fi

Mukavia katseluhetkiä uudistuneen palvelun kanssa!

 

Ensimmäinen valtakunnallinen televisioviikko:
kanavia vapaasti katsottavissa


Television merkitys on suuri, ja siksi televisio ansaitsee oman nimikkoviikkonsa. Ensimmäinen valtakunnallinen Televisioviikko järjestetään 11.-17.2.2019. Televisioviikon aikana, perjantaista sunnuntaihin 15.-17.2., katsojat voivat tutustua ilmaiseksi maksu-tv:n tarjontaan. Televisioviikon järjestävät televisioyhtiöt, operaattorit ja kaupan toimijat. Myös Teosto on mukana Televisioviikon toteutuksessa.

Vapaassa katselussa olevat kanavat kaapeli.tv:ssa 15. -17.2.

C More Max (149)
C More Max HD (202)
C More Sport 1 (424)
C More Sport 1 HD (425)
C More Sport 2 (431)
C More Sport 2 HD (432)

Discovery Channel (100)
Animal Planet (124)
Animal Planet HD (219)
Investigation Discovery (127)
Discovery Science (168)

Viasat Urheilu (460)
Viasat Urheilu HD (464)
Viasat Jalkapallo HD (452)
Viasat Jääkiekko HD (480)
Viasat Sport HD (456)
Viasat Sport Premium HD (454)
Viasat Fotboll HD (453)
Viasat Hockey HD (459)
Viasat Golf HD (462)
Viasat NHL Xtra 1-5 (481-485)
Viasat Explore HD (491)
Viasat History HD (493)
Viasat Nature HD (495)

Vapaat kanavat ovat katseltavissa kaapeli-tv:n kautta. 

Helmikuun Kuukauden kanava: FIGHT SPORTS HD

Helmikuun Kuukauden kanava on FIGHT SPORTS HD. Kanavalla kamppailulajeja 24/7: nyrkkeilyä, itämaisia kamppailulajeja, kickboxingia ja paljon muuta. Suoria lähetyksiä mestaruusotteluista ja turnauksista. Lisäksi kanavalla Discovery-kanavan kamppailulajidokumentteja, lifestyle-ohjelmia, tosi-tv-sarjoja sekä kiinnostavia alkuperäissarjoja.

Kuukauden kanava on katselukorttiasiakkaille ilmainen. FIGHT SPORTS HD näkyy teräväpiirtona kanavapaikalla 176.

Kuukauden tärppi

Karate 1 Premier League -turnaus Dubai, Arabiemiraatit
Sunnuntaina 17.2.2019, klo 12.30–14.30.
Karaten huippuliiga Karate 1 Premier League kokoaa maailman parhaat karatekat Dubaihin. Mukana luonnollisesti Suomen Titta Keinänen, joka voitti viime vuonna Marokon ja Istanbulin K1-turnaukset yli 68 kg:n sarjassa. Näissä turnauksissa taistellaan maineesta ja kunniasta, mutta myös kisapaikoista Tokion olympialaisiin 2020.
Karate 1 Premier League -turnauksissa on käytössä uudet säännöt. Perinteisen lippuäänestyksen tilalla on pistearviointi, joissa tuomaristo pisteyttää katasuoritukset ja korkeimmat pisteet saavuttanut ottelija voittaa. Lisäksi naisten otteluaika on pidentynyt kahdesta minuutista kolmeen. Parin tunnin kisakoosteessa läpikäydään Dubain tatamilla kamppailtujen otteluiden parhaat palat.

Näin katsot Kuukauden kanavaa
FIGHT SPORTS HD näkyy kaapeliverkossa sen omalla kanavapaikalla 176. Tarvitset kanavan katseluun Cable Ready HD -digiboksin tai -television.
Haluatko nähdä Fights Sports HD -kanavan jatkossakin?
TV Mix 4: Valitse itse kanavasi
Miksaa oma kanavapakettisi. Valitse FIGHT SPORTS HD:n lisäksi kolme muuta vapaavalintaista kanavaa.
Active Sports: Pelkkää urheilua
Yhdeksän urheilukanavaa yhdessä. FIGHT SPORTS HD:n lisäksi Eurosport 1, Eurosport 2, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, FUEL TV HD, Ginx eSports TV, Motorvision TV HD sekä Nautical Channel HD.

Watson vaihtuu PHPOY TV:ksi 13.2.2019

Hyvä Watson-asiakkaamme,

Viihdepalvelumme Watson on 13.2.2019 alkaen PHPOY TV, sillä Elisa Oyj on irtisanonut Watson palvelun. Muutos vaikuttaa kanavapaketteihin ja palvelun ulkoasuun. Ei kuitenkaan hätää! Palvelun käyttö on yhtä helppoa kuin ennenkin.

Vanhat päätelaitteet toimivat uudessa palvelussa. Sinun ei tarvitse kuin käyttää päätelaite virrattomassa tilassa muutoksen jälkeen, ja pääset käyttämään PHPOY TV palvelua. Mikäli käytössäsi on Watson-tikku, tulee sinun hankkia uusi päätelaite, sillä Watson-tikun tuki päättyy muutoksen yhteydessä.

Muutos tehdään keskiviikkona 13.2.2019

Lue lisää muutoksesta täältä.

Tammikuun bonuskanava: Nautical Channel

Nautical Channel on merenkävijöiden ja vesipetojen TV-kanava, joka on keskittynyt purjehdukseen, mutta mukana on myös moottoriveneilyä, surffausta ja sukellusta. Tammikuussa Nautical Channel vie sinut mm. Pariisin venemessuille, surffauskisoihin Etelä-Afrikan rannoille sekä venekilpailuihin Bahaman aaltoihin.

Kuukauden kanava vaihtuu keskiviikkona 2.1.2019.

Kuukauden kanava on katselukorttiasiakkaille ilmainen. Nautical Channel näkyy teräväpiirtona kanavapaikalla 344.

Kuukauden tärpit

Pariisin venemessut – Paris Boat Show
Maanantaina 7. tammikuuta klo 22.30
Pariisin venemessut – Salon Nautique de Paris – ovat Ranskan suurimmat sisätiloissa järjestettävät venemessut ja yksi vuoden tärkeimmistä tapahtumista maailmassa. Nautical Channel seuraa messuja. Tutustu ensi kesän trendeihin ja sukella vesiurheilun maailmaan.
Viisipäiväiset Pariisin venemessut ovat näyteikkuna ensi kesän purjehdustrendeihin. Nautical Channel tarjoaa monipuolisen kattauksen venemessujen ohjelmaan: Mukana ovat purjehduksen lisäksi moottoriveneet, vesiurheilu, sukellus, kalastus sekä uusimmat tekniset apuvälineet. Tervetuloa mukaan messumatkalle!

World Surf Leaguen osakilpailut 2018: Etelä-Afrikka
Keskiviikkona 9. tammikuuta klo 22.00
Surffilautoja ei ole pakattu talvisäilöön, sillä maailman lainelautailun kerma kokoontuu World Surf Leaguen osakilpailuun Etelä-Afrikan rannoille. Viime vuonna isäntämaan Michael February lautaili itsensä surffimaailman sydämiin. Kuka tänä vuonna taiteilee aalloilla parhaiten?
Etelä-Afrikka on täydellinen ympäristö surffaukselle. Rannikko tarjoaa varmat aallot ja niissä on luonnetta. Nautical Channel seuraa World Surf Leaguen Etelä-Afrikan osakilpailut ja sinä pysyt aalloilla, mitä kilpailussa tapahtuu tänä vuonna.

Star Sailors League 2018
Lauantaina 19. tammikuuta klo 22.00
Purjehtijoiden oma liiga, Star Sailors League, huipentuu Bahaman azurinsinisillä aalloilla. Liigan päättävä Grande Finale kokoaa yhteen vanhat merikarhut ja nuoret merenkävijät. Nyt ratkaistaan, kenestä leivotaan maailman paras purjehtija.
Star Sailors League on purjehtien oma ATP-turnaus ja Bahaman osakilpailu purjehtijoiden Grand Slam -turnaus, joka päättää kuluvan kauden. Osallistujalistasta löytyy peräti 8 olympiavoittajaa, 27 Star-luokan maailmanmestaria, 20 olympialuokan voittajaa sekä yksi Volvo Ocean Race -voittaja. Nassaun Montagu Bay tarjoaa upeat puitteet, joissa kelpaa purjehtia ja ottaa venekunnasta mittaa.

Kitesurf Odyssey
Keskiviikkona 16. tammikuuta klo 22.00
Leijalaudalla Azorien saariryhmältä Portugalin rannikolle? 1500 kilometriä Atlantin armottomilla tyrskyillä? Järjetön idea, vaan ei portugalilaiselle Francisco Lutinhalle ja saksalaiselle Anke Brandtille. Tervetuloa seuraamaan heidän leijalautailuodysseijaansa kohti mannerta.
Francisco Lutinha ja Anke Brandt haastavat itsensä ja koko leijalautailevan maailman, kun he yrittävät maailmanennätystä ja lautailla Azorien saariryhmältä Portugalin rannikolle. Luvassa on armotonta merenkäyntiä, rankkaa pohjoistuulta ja yli 10-metrisiä aaltoja. Seikkailu alkaa 4. syyskuuta Ponta Delgadalta São Miquelin saarelta ja sen tulisi päättyä Oeiran satamaan, lähelle Lissabonia 13. syyskuuta.

Näin katsot Kuukauden kanavaa
Nautical Channel näkyy kaapeliverkossa sen omalla kanavapaikalla 344. Tarvitset kanavan katseluun Cable Ready HD -digiboksin tai -television.

Haluatko nähdä Nautical Channel -kanavan jatkossakin?

TV Mix 4: Valitse itse kanavasi
Miksaa oma kanavapakettisi. Valitse Nautical Channelin lisäksi kolme muuta vapaavalintaista kanavaa.
Active Sports: Pelkkää urheilua
Seitsemän urheilukanavaa yhdessä. Nautical Channelin lisäksi Eurosport 1, Eurosport 2, FIGHT SPORTS, Fuel TV, Ginx Esports TV sekä Motorvision TV.

C More Golf -kanava poistuu 31.12.2018

Golfia esitetään jatkossa muilla C Moren kanavilla

C More esittää maailman parasta golfia myös vuonna 2019, vaikka erillinen C More Golf HD -kanava päättyy 31.12.2018. Samalla poistuu myös C More Golf HD - kanava. Huipputasoinen PGA Tour jatkuu entiseen tapaan C More Sport -kanavilla ja C More -ohjelmakirjastossa.

PGA Tour pyörii lähes vuoden ympäri. Suorat lähetykset esitetään jokaisesta kisasta torstaista sunnuntaihin. Vuoden kohokohtiin kuuluu mm. The Players Championship, jota kutsutaan ”viidenneksi Major-turnaukseksi”. PGA Tourilla pelaavat käytännössä kaikki maailman parhaat pelaajat.

Nautinnollisia hetkiä golfturnausten parissa!

Julkinen kuuleminen koskien laajakaistahankkeita Jämsän kaupungin Juokslahden ja Länkipohjan kylien alueilla

Tiedote (pdf)
Aluekartta, Juokslahti (pdf)
Aluekartta, Länkipohja (pdf)

Ylen MOT 12.11.

Ylen MOT-ohjelmassa 12.11.2018 esitetyssä jaksossa käsiteltiin maaseudun laajakaistahankkeita Keski-Suomessa ja Pohjois-Karjalassa. Tämä herätti varmaan monille kysymyksiä, miten vakaalla pohjalla nämä meillä täällä Pohjois-Hämeessä meneillään olevat hankkeet ovat.

Pohjoisella Pirkanmaalla on vuodesta 2012 asti toteutettu ns. kyläkuitumallin mukaisia valokuituhankkeita eri kylissä, joissa on jo rakennettu valokuitu n. 700 kohteeseen. Parin seuraavan vuoden aikana toteutuu liki 1000 uutta liittymää nyt meneillään olevissa ja sovituissa kylähankkeissa.

Kaikki hankkeet ovat toteutuneet yhteisesti sovituissa aikatauluissa ja asiakkaat ovat saaneet palvelunsa sovituilla hinnoilla.

MOT:ssa mainitut hankkeet poikkeavat useissa kohdin täällä meillä toteutetusta ns. kyläkuitumallista. Nämä erot selittävät osaltaan niiden taloudellisia ongelmia:

Kyläkuitumallissa:

 • Kylässä toimiva yhdistys hankkii ensin asiakkaat, joille verkko rakennetaan (sitovat sopimukset: jos liittyjiä on riittävästi, hinta saadaan kohtuulliseksi)
 • Yhdistys kilpailuttaa hankkeen rakentamisen ja operoinnin julkisesti kiinteällä hinnalla ”Avaimet käteen” (tieto toteutuksen kustannuksista ennen toteutuspäätöstä)
 • Kilpailutuksessa on varmistettu, että toteuttajalla on riittävät näytöt aiemmista hankkeista ja taloudelliset resurssit toteuttaa hanke.
 • Haetaan EU-tuki näille tilauksen tehneille ja allekirjoitetaan rakentamis- yms. sopimukset vasta kun rahoitus on kunnossa ja vastaa aiheutuvia kustannuksia.
 • PHPOY on myös rahoittajana hankkeissa, mikä osaltaan varmistaa hankkeiden taloutta.

Lisätietoja:

Jari Liski

Myyntijohtaja

Pohjois-Hämeen Puhelin Oy

jari.liski@phpoy.fi puh. 044-7464231

 

Pohjois-Hämeen Puhelin Oy on viiden Ylä-Pirkanmaan kunnan (Mänttä-Vilppula, Ruovesi, Virrat sekä alueita Jämsästä, Ylöjärvestä ja Keuruulta) alueella toimiva paikallinen tietoliikenneyhtiö, jolla on toimialueellaan oma kattava tietoliikenneverkko. 

PHPOY:n keskuspaikka on Ruovedellä ja toimipisteet myös Mäntässä ja Virroilta. PHPOY:llä on yli 3000 kpl lankapuhelinliittymiä ja laajakaistaliittymiä n. 4500 kpl. Vakituista henkilökuntaa yhtiöllä on 65 hlöä. 

Vuosiliikevaihto on 10 M€ ja investoinnit vuosittain 2 - 3 M€, joista suuri osa on viime vuosina sijoitettu alueellisen valokuituverkon laajentamiseen.

Lankapuhelinliittymän kuukausimaksu nousee 1.1.2019.

Lankapuhelinliittymän kuukausimaksu nousee 1.1.2019. Lankapuhelinliittymän uusi kuukausimaksu on 16,65 €. Hinnankorotus johtuu liittymäkohtaisten ylläpitokustannusten noususta.

Valokuituhankkeiden julkinen kuuleminen

Juokslahden valokuituhankkeen julkinen kuuleminen

Länkipohjan valokuituhankkeen julkinen kuuleminen

Tampereen Puhelin on nyt ICT Elmo

Tampereen Puhelin kasvoi ulos paikallisista rajoista, vaihtoi nimekseen ICT Elmo Oy ja hakee vahvaa kasvua pääkaupunkiseudun markkinasta.
Tampereen Puhelin jää aputoiminimeksi, mutta muutoin nimi jää historiaan.
- Olemme palveluissamme ja toimialueessamme kasvaneet ulos vanhasta. Sisäisesti olemme uudistaneet organisaatiorakenteita, poistaneet johtoryhmän sekä antaneet valtaa ja vastuuta tekijöille. Uuden nimen aika oli viimeistään nyt, toimitusjohtaja Janne Aaltonen perustelee.

Helsingin lisäksi odotettuna kasvualueena liiketoiminnassa tulee olemaan Turun seutu.
Uusia palveluita ja tekijöitä
Aaltonen painottaa, että toiminta säilyy, vaikkakin laajenee. Niin yritykset, taloyhtiöt kuin niiden asukkaat ovat jatkossakin Elmon palveluiden piirissä.
- Asiakassegmentit eivät muutu ja painopiste on edelleen Tampereen seudulla. Kysyntä yritysten bisnestä tukeville ICT-ratkaisuille on kuitenkin kasvussa, ja nykyisillä palveluillamme voimme murtaa paikallisia rajoja ja nousta valtakunnalliseksi kärkitoimijaksi, Aaltonen uskoo.

Vaikka alan tekijöitä revitään nyt käsistä, tamperelaisyritys on ollut nosteessa ja onnistunut rekrytoimaan raudanlujia asiantuntijoita ICT-palveluihinsa.
- Olemme kaukana lähtökohdastamme, jossa tarjosimme tietoliikenneyhteyksiä ja korjasimme niiden ongelmia. Missionamme on vauhdittaa yritysasiakkaidemme kasvua, uusiutumista ja kilpailukykyä. Viemme asiakas- ja käyttäjälähtöisyyden uudelle tasolle tuomalla palvelumuotoilun menetelmät käyttöön myös ICT-palveluiden suunnitteluun ja kehittämiseen, Aaltonen sanoo.

Fokuksessa ovat tällöin ICT-ulkoistuksen, integroinnin ja älykkäiden sovellusten ratkaisut. Vielä tänä syksynä on luvassa isoja uutisia IOT-palveluiden parista.
Kasvulukuja vauhdittaa Teal-organisaatiokulttuuri
Kasvutahdin odotetaan jatkuvan hurjana: Elmo tulee palkkaamaan yli 100 uutta asiantuntijaa tulevina vuosina, ja liikevaihdon odotetaan tänä aikana kolminkertaistuvan.
Tekemistä vauhdittaa itseohjautuva Teal-organisaatiokulttuuri, jota yrityksessä on rakennettu vuodesta 2015.
- ICT-alalla on perinteisesti toimittu hyvin hierarkisesti, mutta meidän tavoitteemme on luoda kirkkaasti erilainen asiakaskokemus, joka syntyy poikkeuksellisesta tavastamme toimia työyhteisönä. Matala hierarkia, itseohjautuvuus ja palvelumuotoilun menetelmien integrointi läpi koko organisaation ovat siinä avainasemassa, Aaltonen sanoo.

Lisätietoja: Janne Aaltonen
toimitusjohtaja
ICT Elmo Oy
janne.aaltonen@elmo.fi
GSM: 050 359 8285
www.elmo.fi
Ajattelemme kaiken aina asiakkaan näkökulmasta. Miten hän haluaa kommunikoida. Mitä hän tarvitsee, miten hän saa oman työnsä
parhaiten hoidettua, mitä hän haluaa tietää ja mitä ei. Ja miten voimme auttaa häntä nopeasti ja jopa ennen kuin ongelmia ilmenee. Teknologian osaaminen – mielellään muita alan toimijoita parempi sellainen – on perusasia. Kilpailukeinomme on asenne. Tunnemme asiakkaamme ja osaamme ennakoida tulevia tarpeita. Lupia ja mielipiteitä ei tarvitse kysellä mistään pääkonttorista. Jokaisella työntekijällä on päätösvalta, joten voimme ryhtyä toimeen heti tarpeen vaatiessa. Jos työaika alkaa loppua, sitä venytetään ja homma hoidetaan. Osaamme IT-jargonia, mutta emme puhu sitä. Teemme asiakkaan päivästä hyvän.

ICT Elmo Oy:n omistajat ovat Pohjois-Hämeen Puhelin Oy ja Ikaalisten - Parkanon Puhelin Oy.

PHPOY:n postiosoite muuttuu 14.10.2018

Pohjois-Hämeen Puhelin Oy:n postisoite muuttuu 14.10.2018.

Uusi postiosoite on:

Pohjois-Hämeen Puhelin Oy
Honkalantie 1
34600 Ruovesi

Valokuituhankkeiden eteneminen


Oheisilta kartoilta voit seurata kuinka valokuituverkon rakentaminen edistyy Ruoveden hankealueilla. Visuveden ja Muroleen valokuidun rakentaminen alkaa kesällä 2019.

Jäminkipohja
Tuuhonen
Väärinmaja

Karttaa päivitetään säännöllisesti.

Lisätietoja valokuituhankkeista löydä ttoimijoiden nettisivuilta. 

Ruotsinkanavat SVT2, TV3, TV4 ja TV6 HD-aikaan

Kaapeli-tv:n SVT2, TV3, TV4 ja TV6-kanavat siirtyvät teräväpiirtolähetyksiin (HD) 29.6.2018 alkaen ja jatkossa kanavien katseluun tarvitaan Cable Ready HD -hyväksytty televisio tai digiboksi.

Uusien HD-kanavien kanavapaikat:
SVT2 HD - 272
TV3 HD - 273
TV4 HD - 274
TV6 HD - 276
Kanavat on voinut valita MIX4, MIX8 ja MIX12 -kanavapaketteihin ja ne löytyvät Svenska-kanavapaketista.

Huomioithan myös seuraavat 29.6. voimaan tulevat kanavapaikkamuutokset:
SVT24/Barnkanalen siirtyy kanavapaikalle 283
Kunskapskanalen siirtyy kanavapaikalle 284.


Mikäli kanavat eivät näy, tee vastaanottimellesi kanavahaku. Ohjeet kanavahakuun löydät laitteesi käyttöoppaasta tai laitevalmistajan nettisivuilta.

Suomen tulevaisuus on valokuidun varassa

Kuituhanke valaisee Suomen asemaa teknologisen kehityksen kärkimaana

Paikallisten tietoliikenneyhtiöiden muodostama Finnet-liitto ry on käynnistänyt kolmevuotisen "Suomi tarvitsee kuitua" -hankkeen. Tarkoituksena on kasvattaa tietoisuutta siitä kuinka valokuituverkko vaikuttaa Suomen tulevaisuuteen ja teknologian kehitykseen sekä ennen kaikkea varmistaa, että 5G tulee myös kasvukeskusten ulkopuolelle. "Odotettu 5G tarvitsee valokuidun toimiakseen", sanoo Finnet-liiton toimitusjohtaja Jarmo Matilainen.

Vain valokuidun avulla voidaan rakentaa kattava 5G-verkko
Langattoman tiedonsiirron seuraava suuri kehitysaskel on 5G, jota hyödyntävien laitteiden ja sovellusten määrä kasvaa jatkuvasti. Vain valokuitu voi tarjota riittävän nopean ja luotettavan runkoverkon, jonka 5G tarvitsee toimiakseen. Finnetin hanke kannustaa kasvukeskusten ulkopuolella sijaitsevia omakotitalouksia tutustumaan oman alueensa valokuitumahdollisuuksiin. Valokuidun lähes rajaton kapasiteetti riittää vuosikymmeniksi eteenpäin, joten sillä toimivat myös tulevien älykotien tarvitsemat palvelut.

Sivustolla aina ajankohtaista asiaa valokuidusta
Hankkeen sivustolla suomitarvitseekuitua.fi julkaistaan ajankohtaista tietoa ja videopuheenvuoroja, joista ensimmäisissä Punkaharjulla toimiva matkailuyrittäjä Saimi Hoyer sekä eSport-pelaaja Jere Alanen antavat konkreettisia käytännön esimerkkejä siitä, millaisia etuja ja palveluita valokuitu ihmisille mahdollistaa. Viihdekäytön lisäksi esimerkiksi talotekniikka, etätyöt ja yhä enemmän myös terveydenhuolto edellyttävät nopeita tietoliikenneyhteyksiä. Sivuston kautta on helppo kartoittaa oman paikallisen alueen kuitutilanne ja näin pohtia olisiko oma kotikin aika liittää valokuituverkkoon.

Lisätiedot
Juha Ahoniemi
Toimitusjohtaja
03 486 4210
juha.ahoniemi@phpoy.fi

Finnet-liitto ry on alueellisten tietoliikenneyhtiöiden edunvalvonta ja yhteistyöelin. Finnet-liittoon kuuluu 23 jäsenyhtiötä tytär- ja osakkuusyhtiöineen, joiden liikevaihto oli vuonna 2016 yhteensä noin 373 miljoonaa euroa. Yhtiöt työllistävät yhteensä yli 2 000 henkilöä.

Pohjois-Hämeen Puhelin Oy on Kuoreveden, Kurun, Mänttä-Vilppulan, Ruoveden ja Virtain alueella toimiva asiakkaidensa omistama paikallinen teleoperaattori. PHPOY tuottaa asiakkailleen tehokkaita ja monipuolisia ICT-palveluja. PHPOY on suomalaisen Finnet-liitto ry:n jäsen.

http://www.suomitarvitseekuitua.fi/

Uudella KesäKaista-liittymällä nopea ja luotettava netti mökille

 PHPOY banneri KesäKaista 600x240

KUITUA KOKO KESÄ
KOKO PERHE HELPOSTI MUKAAN MÖKILLE! 

Uudella KesäKaista -liittymällämme nopea ja luotettava netti mökille.

KesäKaista houkuttelee koko perheen mukaan mökille. Kuitu mahdollistaa mökilläkin vaikka mitä: laiturin nokasta hoituvat vaikka shoppailut tai tarpeen vaatiessa etätyöt – ja tietysti viihdettä löytyy koko porukalle!

Liittymän sulkemisen ja uudelleen avaamisen rumban voit unohtaa: KesäKaista on täysihintainen vain 1.5.–31.10.2019. Loppuvuoden liittymäsi on edullisessa talvihorroksessa, joka kuitenkin mahdollistaa esimerkiksi sujuvan kameravalvonnan mökillä poissa ollessasi

Kuusi kuukautta täyttä elämää 39,90 €/kk*
Kuusi kuukautta horroksessa 6,90 €/kk*

* PHPOY KesäKaista -liittymällä surffaat 100/10M yhteydellä 1.5.-31.10. välisen ajan hintaan 39,90 €/kk ja sen jälkeen liittymäsi on talvihorroksessa 5/5M yhteydellä 1.11.-30.4. välisen ajan 6,90 €/kk. 12 kk määräaikainen sopimus, jonka jälkeen sopimus jatkuu PHPOY Kuitulaajakaista 100M sen hetkisen hinnaston mukaisella hinnalla. PHPOY KesäKaista -liittymällä on rajoitettu saatavuus. 12 kk määräaikaisen sopimuksen kokonaishinta yht. 280,80 €. Mikäli sopimus keskeytyy ennen sovittua määräaikaa, peritään annettujen kampanjaetujen arvo. Operaattori pidättää oikeuden olla avaamatta palveluita mahdollisissa maksuhäiriötapauksissa.

 

PHPOY:n yleiset sopimusehdot yrityksille ja yhteisölle päivittyvät

PHPOY:n yleiset sopimusehdot yrityksille ja yhteisöille päivittyvät 25.5.2018. Uudistuksessa huomioidaan uuden EU:n tietosuoja-asetuksen mukanaan tuomat vaatimukset ja velvoitteet henkilötietojen käsittelyyn liittyen.


Samassa yhteydessä Viestintäpalveluita koskevat ehdot irrotetaan yleisistä ehdoista omiksi ”Viestintäpalveluiden erityisehdot” -dokumentikseen. Tällä toimenpiteellä yleiset sopimusehdot saadaan paremmin koskemaan kaikkia PHPOY:n yrityksille ja yhteisöille tarjoamia palveluita.


Sopimusehtojen päivittäminen tehdään lainsäädännöstä johtuvasta syystä, ja muutoksilla on ainoastaan asiakkaan asemaa vahvistavia vaikutuksia, joten PHPOY käyttää oikeuttaa muuttaa sopimusehtoja yksipuolisella ilmoituksella.

Ruutu+ kanavien ja kanavapakettien jakelun päättyminen PHPOY:n kaapeli-tv- verkoissa 30.4.2018

Ruutu+ kanavien ja kanavapakettien jakelu päättyy PHPOY:n kaapeli-tv-signaalintoimittaja DNA:n kaapeliverkossa 30.4.2018. Muutokset eivät aiheuta asiakkaille toimenpiteitä, poistuvien kanavapakettien tilaukset ja laskutus päättyvät automaattisesti.

Miksi Ruutu+ kanavien ja kanavapakettien jakelu päättyy?

DNA:n ja Nelonen Median välinen jakelusopimus Ruutu+ kanavien ja kanavapakettien jakelusta PHPOY:n kaapeli-tv-jakelussa päättyy 30.4.2018. Valitettavasti uuteen jakelusopimukseen ei päästy ennen sopimuksen päättymistä.

Mitä kanavia ja kanavapaketteja jakelun päättyminen koskee?

Seuraavat kanavapaketit poistuvat PHPOY:n jakelusta. Kanavapakettien tilaukset ja laskutus päättyvät automaattisesti 30.4.2018 eikä muutos aiheuta asiakkaille toimenpiteitä:

 Ruutu+ Viihde & Urheilu
 Ruutu+ Viihde
 Nelonen Paketti

Asiakkaille, joilla on Ruutu+ Viihde & Urheilu tilattuna osana bundlepakettia, jatkuu automaattisesti paketin tilaus muiden kanavapakettien osalta normaalihinnalla.

Seuraavat kanavat poistuvat kanavapaketeista:

 Ruutu+ Leffat & Sarjat
 Ruutu+ Dokkarit
 Ruutu+ Lapset
 Ruutu+ Urheilu -kanavat

Milloin Ruutu+ kanavien jakelu päättyy?

Ruutu+ kanavien jakelu päättyy PHPOY:n kaapeli- ja IPTV -jakelussa 30.4.2018. Ruutu+ kanavapakettien tilaukset päätetään automaattisesti 30.4.2018 ja asiakkaiden laskutus päättyy automaattisesti näiden kanavapakettien osalta.

Mitä Ruutu+ Viihde & Urheilu, Ruutu+ Viihde ja Nelonen Paketti kanavapakettien tilauksille tapahtuu?

Ruutu+ Viihde & Urheilu, Ruutu+ Viihde ja Nelonen Paketti -kanavapakettien tilaukset ja laskutus päättyvät automaattisesti 30.4.2018.

Asiakkaille, jotka tilaavat Ruutu+ Viihde & Urheilu -kanavapakettia osana yhdistelmäpakettia jonkun toisen urheilupaketin kanssa, jää voimaan toisen tilaamansa urheilupaketin tilaus normaalihinnalla.

Yhdistelmäpakettien muutokset:
 Ruutu+ Viihde & Urheilu + Viasat Urheilu on jatkossa Viasat Urheilu (norm. 34,95 €/kk)
 Ruutu+ Viihde & Urheilu + Viasat Kulta on jatkossa Viasat Kulta (norm. 39,95 €/kk)
 C More Sport + Ruutu+ Viihde & Urheilu on jatkossa C More Sport (norm. 24,95 €/kk)

Mikäli sinulla on ollut etuhintainen Mix -kanavapaketin tilaus eikä sinulla ole muuta etuhintaan oikeuttavaa kanavapakettia tilattuna, muuttaa Mix -kanavapakettisi hinnoittelu normaalihintaiseksi.

Myös poistuvien kanavapakettien rinnakkaistilaukset ja laskutus päättyvät automaattisesti 30.4.2018.

Mix 4, 8 ja 12 -kanavapakeista poistuvat Ruutu+ Leffat & Sarjat, Ruutu+ Dokkarit ja Ruutu+ Lapset -kanavat 30.4.2018. Poistuvien kanavien tilalle voi valita mieleisensä uudet kanavat oma.phpoy.fi. Miksattavana on laaja valikoima huippukanavia laidasta laitaan.

Miten vaihdan poistuvat Ruutu+ kanavat toisiin kanaviin Mix-kanavapaketissani?

Mix -kanavapakettien tilaajat voivat valita poistuvien Ruutu+ kanavien tilalle mieleisensä uudet kanavat helposti osoitteessa oma.phpoy.fi

Mitä Ruutu+ kanavapakettien laskutukselle tapahtuu?

Ruutu+ kanavapakettien laskutus päättyy automaattisesti eikä asiakkaita enää laskuteta 30.4.2018 jälkeiseltä ajalta. Mikäli sinulla on tilattuna muita kanavapaketteja PHPOY:lta, niiden laskutus jatkuu normaalisti.

Voinko irtisanoa kanavapaketin tilauksen tästä muutoksesta johtuen?

Ruutu+ kanavapakettien tilaukset ja laskutus päättyvät automaattisesti 30.4.2018 eikä asiakkaalta vaadita mitään toimenpiteitä.

Mikäli tilaat Ruutu+ kanavia osana toista kanavapakettia, sinulla on muutoksesta johtuen oikeus irtisanoa kanavapakettisi tilaus soittamalla PHPOY:n asiakaspalveluun tai oma.phpoy.fi.

Viasatin kanavat siirtyvät HD aikaan!

Viasatin useista kanavista on tarjolla sekä perustarkkuuden versio (SD) ja teräväpiirtoversio (HD). Huhtikuun aikana rinnakkaiskanavien SD-versio poistetaan ja osa kanavista siirtyy MPEG-4-formaattiin. Jatkossa näiden kanavien katsomiseen vaaditaan Cable Ready HD -hyväksytty TV ja kortinlukija tai erillinen HD-digiboksi. Lisäksi katselukortti tulee linkittää laitteeseen.

Seuraavat SD-kanavat poistuvat 3.4.2018:
Viasat Film Hits (477)
Viasat Film Action (473)
Viasat Sport (455)
Viasat Hockey (458)
Viasat Film Premiere (468)
Kanavat ovat löytyneet Viasat Kulta, Viasat Viihde-kanavapaketeista sekä Viasatin urheilupaketeista

Seuraavat SD-kanavat poistuvat 17.4.2018:
Viasat Explore (490)
Viasat Nature / Playboy (494)
Viasat History (492)
Viasat Golf (461)
Nat Geo Wild (174)
Kanavat ovat löytyneet Viasat Kulta, Viasat Viihde-kanavapaketeista sekä olleet valittavissa MIX 8 ja MIX12- paketteihin.

Seuraava kanava poistuu 30.4.2018:
Playboy (494,495)
Kanava on löytynyt Viasat Kulta, Viasat Viihde-kanavapaketeista sekä ollut valittavissa MIX 8 ja MIX12- paketteihin.

Antenni-infot myymälöissä

28516616 1718556544872103 709349891516492050 o

Näkyvätkö telkkarisi kanavat vielä 2020?

Tuleva antennimuutos tuo laitteille ja antenneille uusia vaatimuksia. Järjestämme myymälöissämme Mäntässä, Ruovedellä ja Virroilla nyt Antenni-infoja muutokseen liittyen. Tule nauttimaan kanssamme kahvit ja kuulemaan lisää aiheesta!

Tietoiskut järjestetään kello 10, 13, 15 ja 17.30.
Mänttä ke 14.3.
Ruovesi to 15.3.
Virrat pe 16.3.

Lämpimästi Tervetuloa!

Kaapeli-tv:n kanavissa muutoksia 1.3.2018


Kaapeli-tv:n Investigation Discovery, Sky Turk, beIN Gurme ja Disney Junior -kanavien lähetykset siirtyvät MPEG4-pakkaustekniikkaan 1.3.2018. Jatkossa kanavien katselu edellyttää Cable Reaydy HD -hyväksyttyä televisiota tai digiboksia.

Pahoittelemme muutoksesta aiheutuvaa haittaa.

Isännöitsijä/Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja tervetuloa herkuttelemaan brunssin merkeissä

PHPOY FB 1200x627 Brunssi 003

Vuoden 2020 antennimuutos aiheuttaa uusia vaatimuksia myös taloyhtiöille. Koska yhteisantennijärjestelmän ylläpitäjää koskee siirtovelvoite, tämä saattaa pakottaa taloyhtiöt uudistamaan tai vaihtamaan antenninsa. 

Tule nauttimaan kanssamme ravitseva aamiaisbrunssi myymäläämme sekä kuulemaan tulevasta antennimuutoksesta ja sen vaikutuksista taloyhtiöissä. Kerromme myös valokuidun tarjoamista mahdollisuuksista sekä siitä, miten voitte kaapeli-tv:n avulla unohtaa kaikki antennihuolenne jo nyt.

Aamiaisbrunssiemme aikataulut:

Tiistaina 6.3. klo 9.00, Mänttä

Virkamiehenkatu 3

Keskiviikkona 7.3. klo 9.00, Ruovesi

Honkalantie 1

Torstaina 8.3. klo 9.00, Virrat

Keskustie 7

Tiistaina 13.3. klo 9.00, Jämsä

Jämsän hotelli, Kauhkialantie 111

Perjantaina 16.3. klo 9.00, Keuruu

Vanha pappila, Kangasmannilantie 2

Jotta osaamme varata riittävästi tarjottavaa kaikille, pyydämme ilmoittautumaan brunssille viimeistään maanantaina 5.3. puhelimitse asiakaspalveluumme 03 486 4300 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@phpoy.fi

Tervetuloa herkuttelemaan!

KTV:n kuukausihinnat nousevat 1.3.2018 alkaen

Pohjois-Hämeen Puhelin Oy:n kaapeli-tv-liittymien kuukausihinnat nousevat noin 3 % 1.3.2018 alkaen. Hintamuutos johtuu yleisen kustannustason noususta ja kanavayhtiöiden muutoksista. Muutos koskee myös kuitu-KTV-palvelua.

Uudet hinnat 1.3.2018 alkaen:

Omakotitalo                           7,25 €/kk
Paritalo                                13,94 €/kk
Taloyhtiö, yli 3 asuntoa          5,63 €/kk
+ asuntokohtainen maksu     4,73 €/kk

 

 

 

Uusi maksupalvelulaki astui voimaan 13.1.2018

Uusi maksupalvelulaki astui voimaan 13.1.2018, jonka määräysten johdosta operaattorit ovat yhteisesti sopineet maksupalvelunumeroihin asetettavasta 50 euron kertaostosrajasta. Raja koskee maksupalvelunumeroita ja maksullisia palvelunumeroita sisältötyypistä riippumatta. Raja ei koske Yritysnumeroita tai 0800-numeroita. Samoin maksupalvelulaista johtuen maksupalvelupuheluiden liittymäkohtainen maksimikäyttöraja on 250 €/kk.

Aktiiviset kyläyhdistykset tarttuivat toimeen: ELY-keskus rahoittaa
kuusi kuituhanketta Ylä-Pirkanmaan seutukunnassa

kuituhankekuva

Ylä-Pirkanmaan seutukunnassa ollaan syystä iloisia, sillä ELY-keskus on myöntänyt
alueella rahoituksen kuuteen valokuituhankkeeseen. Viisi hankkeista toteutetaan
Ruovedellä ja kuudes Virroilla.


Vastaavat hankkeet etenevät yleensä keskusjohtoisesti tai kuntavetoisesti, mutta Pohjois-Hämeen Puhelimen kyläkuitumalli tuo hankkeiden toteuttajiksi omaa asuinaluettaan kehittävät paikalliset kyläkunnat ja ihmiset. Pirkanmaalla aktiiviset kyläyhdistykset hakivat itse rahoituksen ja se saatiin kaikille hakemusvaiheeseen asti edenneille hankkeille.


Lisää elinvoimaa koko seutukuntaan


Seutukunnan kylissä iloitaan siitä, että kaikki kuusi hanketta saivat rahoituksen. Mukana olevien kylien on jatkossa mahdollista panostaa nopeaan ja luotettavaan tiedonsiirtoon. Väärinmajan kylän aktiiveille, maanviljelijä Juha Saarilahdelle ja Petri Asikaiselle nopeat yhteydet ovat tärkeitä jo työn puolesta.

-Tietoliikenneyhteydet ovat nykymaanviljelyssä oleellisia. Nykyinen mobiililaajakaista toimii ajoittain hyvin, mutta esimerkiksi loma-aikoina nopeus hidastuu ja yhteydet ovat heikkoja. Kun hanketta alettiin virittää, halusimme ehdottomasti mukaan. Pitää laittaa itsensä likoon ja olla aktiivinen, muuten ei mitään saa, Asikainen ja Saarilahti kertovat.


Myös Ruoveden kunnan johdossa iloitaan hankkeesta. - Tämä on hienoa seutua asua ja yrittää, hankkeet ovat yksi osoitus seudun yhteisöllisyydestä. Olemme kunnan taholta auttaneet organisoinnissa, miten vain olemme
voineet. Mutta kyllä kylissä aktiiviset asukkaat ovat tehneet valtavan työn, iloitsee Ruoveden kunnanjohtaja Eeva Kyrönviita. - Tämä on tärkeä asia myös kunnalle. Kun tietoliikenneyhteydet saadaan nykypäivän vaatimusten tasolle, se lisää kunnan houkuttavuutta sekä yritysten että asukkaiden keskuudessa. On hienoa, että voimme olla etunenässä viemässä kehitystä eteenpäin, sillä olemme elinvoimainen ja kehittyvä kunta.

Kyläkuitumallilla loppukäyttäjät keskiöön

Seutukunnan valokuituhankkeiden suunnitelmat on tehty hyödyntäen Pohjois-Hämeen Puhelimen kyläkuitumallia, jossa selvitetään ensin kyläläisten mielenkiinto hankkeeseen. Seuraavaksi kyläyhdistykset tekevät jo ennen rahoituksen hakemista juridisesti sitovat sopimukset loppuasiakkaiden kanssa. Näin saadaan varhaisessa vaiheessa tietoon liittymien paikat, mikä mahdollistaa urakoiden tarkat hinta-arviot. - Pohjois-Hämeen Puhelimen kyläkuitumalli on todettu toimivaksi tavaksi tehdä tällaisia hankkeita. Mallissamme hankkeet tehdään yhteistyössä alueen kylien ja toimijoiden kanssa, jolloin saadaan näkyväksi alueen ihmisten halu olla mukana. On paremmat
puitteet hakea rahoitusta, kun tiedetään, että valokuitua rakennetaan ihmisten todelliseen tarpeeseen. Nyt sopimuksia loppukäyttäjien kanssa tehtiin yli 650 jo ennen rahoituksen hakemista, kertoo Pohjois-Hämeen Puhelimen myyntijohtaja Jari Liski.

 

Lisätietoja:

Pohjois-Hämeen Puhelin Oy
Myyntijohtaja Jari Liski
044 746 4231
jari.liski@phpoy.fi


Ruoveden kunta
Kunnanjohtaja Eeva Kyrönviita
044 787 1300
eeva.kyronviita@ruovesi.fi


Ruoveden valokuituhankkeet
Sirkku Mäkelä
044 7871 304
sirkku.mäkelä@ruovesi.fi


Virtain valokuituhankkeet
Heidi Tanhua
044 715 1303
heidi.tanhua@virrat.fi

Paperilasku maksulliseksi 1.1.2018.


Muutamme kuluttaja-asiakkaiden paperilaskutuksen maksulliseksi 1.1.2018 alkaen (1,70 €/lasku). Muutos on osa pyrkimystämme kustannustehokkuuteen ja ympäristövaikutusten vähentämiseen. Haluamme myös kannustaa asiakkaitamme siirtymään sähköiseen laskutukseen. Paperilaskun maksullisuus ei koske kertalaskuja. Uusilta asiakkailta ei peritä maksua ensimmäisestä jaksolaskusta.

Kolme uutta HD-kanavaa kaapeli-tv-asiakkaillemme

Uusi jakelusopimus tuo uudet HD-kanavat PHPOY:n kaapeli-tv-asiakkaille.

- TV5 HD -kanava kanavapaikalla 27, näkyy jatkossa ilman tv-korttia
- Frii HD -kanava kanavapaikalla 36, näkyy jatkossa ilman tv-korttia
- Kutonen HD - kanava kanavapaikalla 30, näkyy jatkossa ilman tv-korttia

Samassa yhteydessä muutetaan seuraavien kanavanumerot kaapeliverkossa:

- TV5: 7
- Kutonen: 10
- TLC: 11

Mikäli kanavat eivät näy, tee digiboxiisi kanavahaku uudelleen. Muistithan että HD-kanavien katselua varten tarvitset Cable Ready HD-vastaanottimen.

Lisätietoa muutoksesta asiakaspalvelustamme 03 486 4300 tai asiakaspalvelu@phpoy.fi

Watson-kanavatarjonta 12.12.2017 alkaen

Viihde-palveluun sisältyvän Watson-palvelun peruskanavavalikoima uudistuu joulukuun aikana ja samassa yhteydessä maksuttomat Next- sekä HD Start -kanavapaketit poistuvat. Jatkossa sinulla on mahdollisuus katsoa runsaasti maksuttomia lisäkanavia, jotka ovat katseltavissa ilman erillistä tilausta. Vapaasti katseltavien kanavien valikoima kasvaa 38:een kanavaan. Mukaan lukien aiemmin HD Start -pakettiin kuulunut MTV3 HD -kanava.

Uusina HD kanavina valikoimiin tulee muun muassa AVA HD, Sub HD ja FOX HD. Uusia kanavia on mahdollista katsoa 12.12.17 alkaen ja laskutus muuttuu uuden hinnoittelun mukaiseksi 1.1.2018. Mikäli uudet kanavat eivät kuitenkaan näy muutospäivän aikana, käynnistä Watson-boksi uudelleen.

Muuttuvat kanavapaketit 12.12.17 alkaen

Swedish, nykyinen hinta 4,30 €/kk, hinta 1.1.2018 alkaen 6,20 €/kk
Kanavapakettiin lisättävät uudet kanavat: Swedish SVT1 HD, SVT2 HD, TV4 HD Västerbotten, Barnkanalen/SVT24 HD.

Swedish Extra, nykyinen hinta 4,80 €/kk 1.1.2018 alkaen 6,80 €/kk
Kanavapakettiin lisättävät uudet kanavat: DR1 HD, NRK1 HD

Discovery, nykyinen hinta 11,60 €/kk 1.1.2018 alkaen 9,90 €/kk
Kanavapakettiin lisättävät uudet kanavat: Discovery Channel

1.1.2018 poistuvat kanavapaketit

Stingray, Nordic HD, News, Base, BBC, Europe, Sports, Hustler-TV, Russina, TV Mix Mini ja TV Mix Mini.

Poistuvien kanavapakettien laskutus päättyy automaattisesti eikä edellytä sinulta mitään toimenpiteitä.

Vapaasti katseltavissa olevat kanavat 12.12.2017 alkaen

*) ohjelma-/ohjelmasarjakohtainen tallennus

1 Yle TV1 *)
2 Yle TV2 *)
3 MTV3 *)
4 Nelonen *)
5 Yle Teema & Fem *)
6 Sub *)
8 Liv *)
9 JIM *)
10 TV5 *)
11 Kutonen *)
12 FOX *)
13 AVA *)
14 Hero
15 AlfaTV *)
16 Frii *)
18 TLC *)
20 National Geographic Channel *)
22 Eurosport 1
23 MTV
27 TV7
31 Yle TV1 HD
32 Yle TV2 HD
33 MTV3 HD
34 Nelonen HD
35 Yle Teema & Fem HD
36 Sub HD
37 AVA HD
38 FOX HD
70 DW (Deutsche Welle)
71 France 24
73 Russia Today
74 NHK World
121 Eurosport 1 HD
155 CNN International
158 Al Jazeera English
204 BBC World News
380 Infokanava
998 Bonus

Paperilasku maksulliseksi 1.1.2018.

Muutamme kuluttaja-asiakkaiden paperilaskutuksen maksulliseksi 1.1.2018 alkaen (1,70 €/lasku). Muutos on osa pyrkimystämme kustannustehokkuuteen ja ympäristövaikutusten vähentämiseen. Haluamme myös kannustaa asiakkaitamme siirtymään sähköiseen laskutukseen. Paperilaskun maksullisuus ei koske kertalaskuja. Uusilta asiakkailta ei peritä maksua ensimmäisestä jaksolaskusta.

Viihde-palvelu lisäpalveluksi 1.1.2018 alkaen

Viihde-palvelu muuttuu 1.1.2018 alkaen lisäpalveluksi. Muutoksestalähetetään kirje nykyisille asiakkaille marraskuun aikana. Nykyiset 24 kuukauden sopimukset säilyvät ennallaan sopimuskauden loppuun.Tuote- ja hintamuutoksemme johtuvat IPTV-palvelun kustannusrakenteen muutoksista.

Viihde 20 -asiakkaat

PHPOY Viihde 20 -palvelu muutt uu 24M laajakaistaksi ja erilliseksi Viihdepalveluksi (IPTV-palvelu) ja palvelut näkyvät laskulla omina riveinään. Muutos vaikuttaa myös palveluiden hinnoitteluun. Laajakaista 24/1M 37,90 €/kk (34,90 €/kk koti sopimuksella) + Viihdepalvelu 9,90 €/kk. Tarjoamme kuitenkin Viihde 20 -asiakkaille mahdollisuuden jatkaa Viihde 20 -palvelua vastaavan palvelupaketin käyttöä vanhoilla hinnoilla vielä kahden vuoden ajan. Tee tilaus nyt, saat 24M laajakaistan hintaan 33 €/kk (30 €/kk koti sopimuksella) + Viihde-palvelu 9,90 €/kk. Kampanja on määräaikainen 24 kk, jonka jälkeen sopimus jatkuu voimassa olevan hinnaston mukaisella hinnalla.

Viihde 100 -asiakkaat

PHPOY Viihde 100 -palvelu muuttuu 100/10M kuitulaajakaistaksi ja erilliseksi Viihde-palveluksi. Muutos vaikuttaa myös palveluiden hinnoitteluun. Kuitulaajaikaista 100/10M 39,90 €/kk + Viihde-palvelu 9,90 €/kk. Tee tilaus nyt, saat 100/10M kuitulaajakaistan hintaan 35 €/kk + Viihde-palvelu 9,90 €/kk. Kampanja on määräaikainen 24 kk, jonka jälkeen sopimus jatkuu voimassa olevan hinnaston mukaisella hinnalla.

Muutoksia Viasat-kanavapakettien katselutapoihin Viihdepalvelussa 

Viasat-kanavapakettien (Kulta, Urheilu, Jalkapallo, Jääkiekko, Golf) sisältyvien urheilukanavien katselumahdollisuus mobiililaitteilla, selaimella ja älytelevisiolla poistuu sopimusteknisten syiden vuoksi 1.12.2017 alkaen. Viasat-kanavapaketin sisällöt ovat jatkossakin katseltavissasi televisiolla, johon on kytketty Watson-boksi.
Samalla muutoksella Viasat urheilukanavien 7 päivän jälkikatselumahdollisuus poistuu.

Kanavapakettien ohjelmasisältöihin muutoksella ei ole vaikutusta, eikä muutos edellytä sinulta toimenpiteitä.

Pahoittelemme muutoksesta mahdollisesti koituvaa harmia.

Marraskuun bonuskanava katselukorttiasiakkaille: Fight Sport 

Kuukauden kanava on Fight Sports. Kanavalla kamppailulajeja 24/7: nyrkkeilyä, itämaisia kamppailulajeja, kickboxingia ja paljon muuta. Suoria lähetyksiä mestaruusotteluista ja turnauksista. Lisäksi kanavalla Discovery-kanavan kamppailulajidokumentteja, lifestyle-ohjelmia, tosi-tv-sarjoja sekä kiinnostavia alkuperäissarjoja.

Kuukauden tärpit

ACTIVE SPORTS MMA Live EFC 65
FIGHT SPORTS näyttää kun 'Champion' Dalcha (7-1) puolustaa EFC Light Heavyweight -mestaruuttaan Englannin Stuart 'He-Man' Austinia (12-3) vastaan.
su 5.11. klo 1.00

ACTIVE SPORTS WCK Live King of Kings 51
Maailman parhaat potkunyrkkeilijät ottavat mittaa toisistaan Vilnan Siemens Arenalla KING OF KINGS CHAMPIONSHIP -sarjan otteluillassa.
la 18.11. klo 22.00

The Fighters
Amerikanirlantilaisten Etelä-Boston on ollut USA:n itärannikon rajuimpia alueita. Alueen nuorille nyrkkeily ei ole ollut vain harrastus, vaan henkireikä. Legendaarinen nyrkkeilijä Peter Welch elvyttää hiipunutta nyrkkeilyskeneä. Apunaan hänellä on huippuvalmentajat alueen nyrkkeilysaleilta. Keneltä löytyy iskevin vasen koukku? Entä oikea suora?
The Fighters -sarjassa valmentajat valitsevat joka viikko amatöörinyrkkeilijöistä parhaat, jotka edustavat heidän nyrkkeilysalejaan. Seitsemän päivän intensiivisen harjoittelujakson jälkeen nyrkkeilijät ottelevat keskenään. Pelissä ei ole vain nyrkkeilysalien maine, vaan myös nuorten

PHPOY:n kuluttaja-ISP-palveluun muutoksia

PHPOY:n kuluttaja-ISP -palvelun (kuluttajien sähköposti ja kotisivupalvelu) palvelimia  päivitettiin. Samalla kaikkien @kotipoint.fi ja @phpoint.fi -loppuisten sähköpostiosoitteiden laatikon koko päivitettiin 1000 MB.

Keuruun Vuokra-asunnot liikelaitos ja Pohjois-Hämeen Puhelin Oy yhteistyöhön

Keuruun Vuokra-asunnot liikelaitoksen johtokunta on tehnyt päätöksen Keuruun Ketvelniemessä olevien vuokra-asuntojen liittämisestä Pohjois-Hämeen Puhelin Oy:n valokuituverkkoon.

Päätöksellä halutaan parantaa kaupungin palvelutasoa ja kaupungin kiinteistöjä sekä näin lisätä niiden kiinnostavuutta vuokramarkkinoilla, kertoo liikelaitoksen johtokunnan puheenjohtaja Tuomo Riikonen.

Tietokone löytyy nykyään melkein jokaisesta asunnosta ja monet asukkaat tekevät etätöitä ja heille toimiva ja varma internetyhteys on entistä tärkeämpää. Kuidun rakentaminen Ketvelniemen vuokra-asuntoihin on hyvä alku ja tavoitteena on, että valokuitu saadaan tulevaisuudessa myös liikelaitoksen muihinkin asuntoihin, toteaa puolestaan asuntopäällikkö Mika Laulainen.

Valokuituyhteys mahdollistaa jatkossa myös TV-palveluiden hyödyntämisen kuidun kautta.

Pohjois-Hämeen Puhelin Oy on syksyn aikana laajentanut Keuruulla valokuituverkkoaan ja nyt tehty Vuokra-asuntojen päätös mahdollistaa verkon laajentumisen entisestään ja tuo nopeat yhteydet yhä useampien keuruulaisten saataville, toteaa Yhteyspäällikkö Jari Peltonen Pohjois-Hämeen Puhelimesta.

Yhteyksien rakentaminen aloitetaan tämän syksyn aikana ja ne kytketään vaiheittain käyttöön kesään 2018 mennessä.

Lisätietoja:

Keuruun Vuokra-asunnot liikelaitos

Asuntopäällikkö Mika Laulainen

Puhelin: 0400-542265

mika.laulainen@keuruu.fi

POHJOIS-HÄMEEN PUHELIN OY

Myyntijohtaja Jari Liski

Puhelin: 03 486 4231

jari.liski@phpoy.fi

TotoTV maksutta 2.10.-15.10.

Hevosurheilun ykköskanava TotoTV näkyy veloituksetta 2.-15.10. kaapeliverkon ja watson-palvelun kautta. TotoTV:stä näet ravipäivän kohokohdat mm. Suomen, Ruotsin ja Ranskan raveista sekä huippulähdöt suurimmista ravikilpailuista maailmalta. Ohjelma-aika on päivittäin noin klo 12:00 – 23:30.

Kampanjaviikkojen kohokohtina ovat 7.10. Kriterium-ravit Tampereella ja 14.10. Toto76-ravit Mikkelissä. Helsingin Vermossa ravataan Toto65-ravit 4.10. ja samassa yhteydessä ohjelmassa on myös Toto-pelien SM-karsinta. Keskiviikkona 11.10. nähdään nuorten ohjastajatähtien Salamakypärät-lähtö.

 • Kaapeli-tv:ssä kanavapaikalla 398
 • Watson-palvelussa kanavapaikoilta 131-136

Lokakuun Bonuskanavana katselukorttiasiakkaille: Viasat History

201710 ViasatHistory KK kanava infokanava 403x300px

Viasat History – historiaa antiikin ajoista aina nykypäivän populaarikulttuuriin

Viasat History tarjoaa sinulle syväsukelluksen merkittävimpiin historiallisiin hetkiin ja tarjoaa viimeisimmät teoriat evoluutiostamme sekä kulttuurimme juurista. Kanava tarjoaa kiehtovaa ohjelmaa vuorokauden ympäri.

Kuukauden kanava on katselukorttiasiakkaille ilmainen. Kanavapaikka 98.

Kuukauden tärpit

Elizabeth I (Britannia 2005)

Elisabeth I oli yksi Englannin rakastetuimpia hallitsijoita. Hän yhdisti uskonriidassa jakautuneen kansan ja voitti Espanjan armadan. Oscar-voittajat Helen Miller ja Jeremy Irons tähdittävät HBO:n tuottamaa TV-elokuvaa.

Kaksiosainen draamaelokuva valottaa Elisabet I:n julkista ja henkilökohtaista elämää, etenkin 45-vuotisen hallitsijakauden loppuosaa, esitellen Elisabetin liittolaisia, vihollisia sekä kuningattaren kosijoita. Elisabetin poliittiset sekä sotilaalliset saavutukset muistetaan, mutta neitsytkuningattareksi kutsutun hallitsijan romanttinen elämä on säilynyt toistaiseksi hämärän peitossa.

Sunnuntaina 1.10. klo 21


Pearl Harbor: Totuus (Britannia 2016)

Ennen aamukahdeksaa 7. joulukuuta 1941 japanilaiset iskivät USA:n laivastotukikohtaan Pearl Harborissa. Lopputuloksena oli lähes 2500 kuollutta, kymmeniä tuhoutuneita sotalaivoja sekä USA:n liittyminen toiseen maailmansotaan. Olisiko isku voitu estää?

Kaksiosaisessa dokumentissa läpikäydään syntipukkeja ja skandaaleja, jotka liittyivät Pearl Harborin hyökkäykseen. Sittemmin on osoitettu, että yhdysvaltalaisten tiedustelu olisi saanut vihiä japanilaisten hyökkäyksestä etukäteen. Mutta miksi tätä tietoa ei välitetty eteenpäin?

Maanantaina 9.10. klo 21

Huoltotöitä KTV-runkoverkossa ma 25.9. klo 12-15

PHPOY KTV-runkoverkon huoltotöitä tehdään maanantaina 25.9. klo 12-15.00. KTV verkossa esiintyy tänä aikana lyhyitä katkoksia.

Ongelmien jatkuessa olethan yhteydessä vikapalveluumme 03 486 4100 tai vika@phpoy.fi

Pahoittelemme huoltotöistä aiheutuvaa vaivaa.

PHPOY:n laajakaista- ja lankapuhelinyhteyksissä häiriöitä

PHPOY:n laajakaista- ja lankapuhelinyhteyksissä on häiriöitä. Vika alkoi perjantaina 22.9. ja vikaa korjattiin koko viikonlopun ajan. Vian korjaaminen jatkuu edelleen ja laajakaistaliittymien ja lankapuhelinliittymien uusi arviotu korjausaika on maanantain 25.9 aikana. 

Pahoittelemme häiriöstä aiheutunutta haittaa

Watson-palvelun päivitys tiistaina 26.9. klo 9-11

Teemme Watson-palvelun taustajärjestelmissä huoltotöitä, jonka vuoksi palvelussa on käyttökatko ti 26.9.2017 klo 9.00 – 11.00.

Käyttökatkon aikana tehdään taustajärjestelmien toimivuutta ja vakautta parantavia huoltotöitä. Lisäksi teemme muutostöitä, joilla vastaamme asiakkailtamme saamaamme palautteeseen selkeyttäen mm. terminologiaa.

1. Arkisto-nimi muuttuu ja on jatkossa Tallenteet
2. Smart TV ja boksi -käyttöliittymissä käynnistyksen jälkeinen oletusnäkymä on jatkossa Watson-päävalikko, samalla käyttöliittymien ulkoasu uudistuu hieman.
3. Päävalikkoon lisätään uusi kategoria Katsoit viimeksi. Uusi kategoria näyttää katsomasi, kesken jääneet ohjelmat.

Huoltotöiden aikana Watson-palvelun käyttäminen tai tallenteiden tekeminen kyseiselle ajalle ei ole mahdollista.

Pahoittelemme huoltotöistä mahdollisesti aiheutuvaa harmia.

Asiakaspalvelu

Henkilöasiakkaat
ma-pe 8-16
03 486 4300
asiakaspalvelu(at)phpoy.fi

Yritysasiakkaat
ma-pe 8-16
03 486 4200
yritysasiakaspalvelu(at)phpoy.fi

Häiriöilmoitukset

Henkilöasiakkaat
puh. (03) 486 4100 (24h)
vika(at)phpoy.fi

Yritysasiakkaat
puh. (03) 486 4400 (24h)
yritystuki(at)phpoy.fi

Yritystuki

ma-pe 8-16
03 486 4400
yritystuki(at)phpoy.fi

Myymälät

Myymälät avoinna ma-pe 9-17.
Mäntän ja Virtain myymälä suljettu
12-13 lounastauon vuoksi.

Mänttä-Vilppula
Virkamiehenkatu 3
03 486 4280

Ruovesi
Honkalantie 1
03 486 4220

Virrat
Keskustie 7
03 486 4290