Palvelimet

PHPOY:n palvelinpalveluilla pidät yrityksesi tiedot varmassa tallessa tehokkailla palvelimillamme. Valikoimistamme löydät yrityksellesi oikeat ratkaisut niin kapasiteetin kuin tietoturvankin osalta sekä vältyt monimutkaisilta ja kalliilta investoinneilta.

Virtuaalipalvelin

PHPOY:n Virtuaalipalvelinpalvelulla asiakkaan tarvitsema palvelinkapasiteetti tuotetaan PHPOY:n tiloissa olevalle virtuaalipalvelimelle. Virtuaalipalvelimen ominaisuuksia voidaan muokata nopeasti ja helposti yrityksen tarpeiden mukaan. Palvelun avulla asiakkaan omien palvelinlaitteistojen tarve vähenee ja tietoturvan taso paranee. Asiakas saa aina juuri omaan tarpeeseensa sovitetun kapasiteetin, eikä maksa turhaan ylisuurista laitteistoista.

Tehokasta suorituskykyä

Virtuaalipalvelimien suorituskyvyn takaavat moniytimiset Intel Xeon-moniprosessoripalvelimet sekä kahdennettu virtualisointipalvelin. Jos virtuaalipalvelinta ajava fyysinen palvelin vikaantuu, siirretään virtuaalikoneet toiselle palvelimelle suoritettavaksi ja katkos palvelussa jää minimaaliseksi.

Helppo ja vaivaton ylläpito

Asiakkaan virtuaalipalvelin on osa virtualisointijärjestelmää, mutta käytännössä se toimii kuten mikä tahansa palvelin ja asiakkaalla on palvelimeen täydet ylläpito-oikeudet. Jokaisella virtuaalipalvelimella on myös oma, kiinteä ip-osoite. Tarvittaessa voidaan kiinteitä IP-osoitteita myös lisätä.

Palvelukuvaus

Varmistuspalvelu

PHPOY:n Varmistuspalvelun avulla yrityksesi PC- ja palvelinlaitteiden tiedot varmistetaan PHPOY:n tiloissa olevaan varmistusjärjestelmään. Palvelun avulla asiakkaan omien varmistuslaitteistojen ja –ohjelmien sekä varmistuksiin käytettävän työajan tarve vähenee. Samalla tietoturvan taso paranee selvästi. Asiakas saa aina juuri omaan tarpeeseensa sovitetun varmistuskapasiteetin, joka sopeutuu muuttuviin tilanteisiin nopeasti ja helposti.

Tiedot suojassa yllättäviltäkin tilanteilta

Varmistusjärjestelmän laitteistot sijaitsevat PHPOY:n palvelintiloissa, jotka ovat suojattuna ulkopuoliselta tunkeutumiselta ja varmistettu monikertaisin järjestelmin sähkökatkojen, tulipalojen yms. osalta. Asiakkaan laitteistoihin asennetaan tarvittavat ohjelmistot, jotka huolehtivat varmistettavan tiedon siirrosta haluttuna aikana PHPOY:n palvelimelle. Varmistuspalvelimet on yhdistetty PHPOY:n alueverkkoon (ja asiakkaan niin halutessa internetiin) vähintään 1/1 Gbps yhteyksin.

Palvelukuvaus

Palvelinhotelli

PHPOY:n palvelinhotellipalvelun avulla yritys voi ulkoistaa palvelimensa PHPOY:n konesaleihin, valvottuihin ja suojattuihin tiloihin. Asiakkaan ei itse tarvitse huolehtia palvelintilojen rakentamisesta, suojauksesta, varmistetusta sähkönsyötöstä tai yhteyksistä ja saa käyttöönsä juuri omaan tarpeeseensa sovitetun palvelintilan.

Moninkertainen suojaus

PHPOY:n palvelintilat ovat suojattuja ulkopuoliselta tunkeutumiselta ja varmistettu monikertaisin järjestelmin sähkökatkojen, tulipalojen yms. varalta. Asiakkaan laitteistot ovat vain hänen käytettävissään etäkäyttöohjelmistojen avulla aivan kuin ne olisivat hänen omissa tiloissaan. Palvelimet ovat lisäksi yhdistetty PHPOY:n alueverkkoon ja internetiin vähintään 1/1 Gbps yhteyksin.

Palvelukuvaus

 

Yritysmyynti

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@phpoy.fi

Jari Liski
Myyntijohtaja
(03) 486 4231

Jani Valkonen
Yritysjärjestelmät
(03) 486 4237

Heikki Alasentie
ATK-laitteet ja ohjelmistot
(03) 486 4236

Kari Tervala
Datasiirto
(03) 486 4235

Jari Peltonen
Yhteyspäällikköo
044 746 4234

Asiakaspalvelu

Henkilöasiakkaat
ma-pe 8-16
03 486 4300
asiakaspalvelu(at)phpoy.fi

Yritysasiakkaat
ma-pe 8-16
03 486 4200
yritysasiakaspalvelu(at)phpoy.fi

Häiriöilmoitukset

Henkilöasiakkaat
puh. (03) 486 4100 (24h)
vika(at)phpoy.fi

Yritysasiakkaat
puh. (03) 486 4400 (24h)
yritystuki(at)phpoy.fi

Yritystuki

ma-pe 8-16
03 486 4400
yritystuki(at)phpoy.fi

Yritystuki

03 486 4400
yritystuki(at)phpoy.fi

Myymälät

Myymälät avoinna ma-pe 9-17.
Mäntän ja Virtain myymälä suljettu
12-13 lounastauon vuoksi.

Mänttä-Vilppula
Virkamiehenkatu 3
03 486 4280

Ruovesi
Honkalantie 1
03 486 4220

Virrat
Keskustie 7
03 486 4290